Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Tanács kérése postázással kapcsolatban

Sziasztok! Nagyon sok kérést kapok postázással kapcsolatban, ezért elgondolkoztam rajta, hogy "bevezetném" én is. Viszont pár kérdés felmerült fel bennem, ezek megválaszolásához szeretném a segítségeteket kérni, még mielőtt ténylegesen is belevágok a dologba :) 1. Pontosan milyen adatokat adjak meg utaláshoz? 2. Hogyan érdemes feladni a ruhát? (Az, hogy csak ajánlottan, az egyértelmű. Gondolok itt például arra, hogy csomagként, vagy például egy vékony pólót akár egy légbubis borítékban is lehetne, nem?) 3. Mi a teendő, ha a vásárlónak nem tetszik a ruha? Vagy ez minden vevő egyéni "gondja"? (Ha valaminek hibája van, azt mindig feltüntetem, de ha mondjuk valaki elkezd amiatt nyávogni, hogy szerinte fakó vagy kopott vagy akármilyen a ruha, vagy "de hát L-es méret volt írva, ez meg kicsi".) Így hirtelen ezek jutottak eszembe, nagyon köszönöm előre is, ha tudtok segíteni! Illetve bármilyen egyéb ötletet/tanácsot is szívesen veszek :) Szép estét!
2015 07 06
Szia! :) Segítek neked, sorban megválaszolom a kérdéseid. 1. Utaláshoz a bankszámlaszámod és neved kell megadni, címedet nem szükséges. 2. Többféle méretű buborékos borítékot lehet venni a postán, ha már több darabot szeretnél feladni, azt célszerű dobozban küldeni, én ha így küldöm még külön becsomagolom nejlonba, hogy ne koszolódjon. 3. Érdemes a lehető legrészletesebben leírni mindent az adott ruhadarabról, pl. méretek, anyag típusa, mennyire rugalmas, mennyire használt és az esetleges hibáit, és fontos szerintem a jó minőségű fotó. így elkerülhető a reklamáció, bár ha valaki mindenáron bele akar valamibe kötni, azt nem lehet kivédeni. Én feltüntetem a ruha cimkéjén szereplő méretet, de mivel ez nem mérvadó, érdemes centivel a főbb méreteit lemérni és megadni. Remélem tudtam segíteni, sikeres eladást kívánok! Üdv: Szilvi [:kedvesseg]
2015 07 06
Szia én is leírom :) 1. bankszámla, név, milyen bank, meg a mejg rovadba beleírni hogy mire utal az illető 2. én hm-es ajándéktasakban szoktam de jó sima papír is én már úgyis kaptam , a lényeg az hogy ajánlott legyen pl 500ft díjnak a 5* téríti meg a posta de ennek érdemes utánaérdeklődnni kb 45 csomit adtam fel eddig még nem volt probléma. annyit még érdemes tudni, hogy emelet ajtó legyen megadva 3. én ezt úgy szűröm ki hogy megkérdezem, hogy van e ég kérdése vagy akkor így jó lesz e a termék... de elég neccs a postázás ilyenek, eddig még nekem nem volt godnom . ha úgy érzd fakó a urha küldj közeli képet :)
2015 07 06
Én még annyival kiegészíteném Szilvit, hogy szerintem a buborékos boríték kicsit drága. Te magad is tudsz csinálni borítékot. Becsomagolod a ruhát nejlon zacskóba vagy folpackba és barna csomagolópapírral bevonod.
2015 07 06
Sziasztok! Írtam privát üzenetet is, de mindenki figyelmébe ajánlanám, hogy a postakész boríték nagyon jó találmány, főleg, hogyha egy-egy dolgot szeretnénk küldeni. Nagyon sok pénzt meg lehet így spórolni. Nézzetek utána! Üdv: Viki
2015 07 06
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ, nem is reméltem, hogy ennyien írtok (plusz még a privát üzenetek) :) Látom most már nagyjából a rendszert, nagyon sokat segítettetek, szóval szerintem belevágok :) Köszi még egyszer!
2015 07 07