Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Csaló, vagy csak szimplán bunkó?

Két hete megbeszéltük egy lánnyal, hogy cserélünk. Én küldök 3 gatyát + 1500 ft-ot, ő pedig egy Converse cipőt. Átbeszéltük a dolgokat, méreteket, címeket mindent, és 5 napja feladtam a gatyákat, ahogy megbeszéltük. Mondta, hogy ha lefotózom neki a bizonylatot (nem tudom mi a rendes neve), hogy feladtam, akkor ő is feladja. Különböző indokokra hivatkozva nem adta fel, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, hiszen van, hogy nekem is közbe jön valami. Tegnap írt, hogy vissza fogja küldeni a gatyákat, mert nem jó rá... Én ezzel már ugye alapból elbuktam a pk-t. És lehet, hogy nincs igazam, de szerintem ez nem így működik. Leírtam neki a pontos méretet, megkérhette volna, hogy mérjek centiket, de azt mondta, hogy jó lesz. Továbbá nem tartotta magát a megállapodásunkhoz, miszerint ő is feladja a cipőt, mikor én elküldöm a képet. Ehelyett megvárta, amíg megjönnek a gatyák. [:frusztralt] Szerintem ez nem fair velem szemben, mivel én tartottam magam a megbeszéltekhez és ez nem így működik. Velem is volt már olyan, hogy nem lett jó a méret, de akkor én eladtam, nem pedig visszakértem a pénzem (most cseréltem először). Szóval véleményekre, illetve tanácsokra lenne szükségem, hogy mit tudnék tenni az ügyben! Eléggé szükségem lenne a cipőre.
2015 09 23
Sztem igazad van. írj értékelést. Egyáltalán nem fair hogy megvárta+ ha kétes hogy jó akkor alap hogy méretre rákérdez és nem halogat mindenféle okokra hivatkozva (1-1 nap csúszás véletlen beleférhet több nem). Fair az lenne ha most vagy a cipőt küldené, vagy visszaadná a nacikat, pénzt, postaköltséget.
2015 09 23
Írj egy negatívat, írd le ugyanezt. Egyáltalán nem fair! Nekem még nem volt netes csere/eladás/vásárlás során negatív tapasztalatom szerencsére, és remélem neked sem lesz több!
2015 09 23
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Leginkább a cipőre lenne szükségem, de nem valószínű, hogy el fogja küldeni. Az üzeneteimre sem válaszol. Meglátom még, hogy mi lesz, aztán írok értékelést.
2015 09 23
Mindenképpen írj visszajelzést, hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő másokkal!
2015 09 27
Letörölte magát és nem küldte vissza sem a gatyákat, sem a pénzt! :(
2015 10 06