Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Csaló!?? Brindasszandi00

Sziasztok! :) Brindasszandi00-val cserében állapodtunk meg. egy pólót és 3700 forintot küldtem el neki már 1 hete. Ő azóta semmi választ nem írt. Megvan a postáról a nyugta és a feladószelvényem is valamint a számlakivonat is amivel az átutalást is tudom bizonyítani. Most is írni szerettem volna neki hogy küldje vissza a pénzt és a pólót ha még mindig képtelen volt feladni az ígért mellényt, de letörölte magát. Nekem legalábbis nem adja be a profilját. Ilyenkor mi a teendő!? Előre is köszönöm a segítségeteket!
2015 10 04
Szia! nagyon sajnalom azt ami tortent veled :( egy ilyen email cimet talaltam: [email protected] ide lehet erdemes lenne kuldened egy uzenetet, mert lehet hogy az email cimet meg tudjak keresni es kapcsolatba lepni az illetovel. Egyebkent ha nincsen mas megoldas, es nem lehet vele a kapcsolatot felvenni akkor tudod a cimet, es elmesz hozza... en legalabbis ezt csinalnam. Itt osszeget is utaltal at, es fel is adtal egy csomagot szoval nem egy kisebb tetelrol volt szo... Az email cimet peobald meg mindenkepp, hatha tudnak segiteni!! :) remelem megoldodik a problema :)
2015 10 04
Arra is gondoltam hogy bemegyek a postara es megkerdezem hogy atvette-e a csomagit amit kuldtem neki. Probalok meg turelmes lenni de mar nem nagyon megy... Koszonom szepen a segitseget! :)
2015 10 04
Irtam neki facebookon is, szerencsere megtalaltam... Kivancsian varom a valaszat....
2015 10 04
Azt javaslom jelentsd fel, nem jelezte, hogy feltörték a fiókját.
2015 10 04
Nem hiszem hogy feltortek volna a fiokjat mivel a sajat nevere kerte a csomagot amit kuldtem es az o banszamlajara is utaltam. Ha feltorik valaki fiokjat nem a sajat cimet adjak meg szerintem.
2015 10 04
Ez a gond az előreutalással hogy bizalom alapján működik. Ez még sajnos csak szabálysértésnek minősül :( Szerintem feljelenteni nem éri meg, mert amúgy sem lesz belőle semmi. Esetleg az email címet próbáld meg!
2015 10 04
Irtam ! Remelem tenni fognak valamit mert meg most is irogat a kiscsaj es o allitja hogy nem erkezett semmi csomag es semmirol nem tud. De nyilvanvalo az egesz szerintem mindenki szamara..
2015 10 04
Szia!Szerintem viszont érdemes lenne feljelenteni,jártam hasonlóan,az a vaterán volt,egy kabátot vettem ami sosem érkezett meg,mindig csak húzta az időt,végül a többiekkel,akiket átvert(negatív hozzászólások alapján kerestem meg őket)feljelentettük,és ilyenkor összekapcsolják az ügyeket,így már nem szabálysértésnek minősül,hanem komolyabban meg is büntethetik érte..
2015 10 05
Mist azt irta, hogy szerdan visszautalja a penzt de a polot nem akarja es a penznek is csak egy reszet kapom vissza...... Es neki all feljebb.
2015 10 05
postán mindenképpen érdeklődd meg,hogy átvették-e a csomagot.Elméletileg azon szerepelni fog az átvevő neve is,ha tudsz,kérj erről egy igazolást.Ha ő volt az átvevő,onnantól pedig ne hagyd magad.
2015 10 05
Amint hazaérek megfogom érdeklődni! Köszönök minden választ.:)
2015 10 05
Ha van feladóvevényed amivel küldted a csomagot akkor minden kiderülhet,abban az esetben ha ajánlottan adtad fel. Ennek minden esetben nyoma van és a postán utána tudnak nézni. Ezeket a csomagokat átvételkor alá is kell irni. Söööt bárki át se veheti a postástól. Ebben az esetben kiderül ki vette át a csomagot mivel egy ilyen aláirás már bizonyitékként is szolgál. Szerintem a postán is tudnak segiteni ha rákérdezel. Remélem picit tudtam segiteni :) :)
2015 10 09
Valóban szabálysértés! Úgynevezetten Csalás és megtévesztés amely önmagában is Bűncselekménynek kellene, hogy legyen, de Mivel üzletszerűen elkövetett: Így bűncselekmény! Tuti hogy nem te vagy az egyetlen! Ezért sorozatos! De ezt majd a rendőrség kideríti! Tedd meg a feljelentést! Kb 20 perc! És ha már van felfüggesztettje akkor megy a hűvösre! Sajnálom, hogy csalódtál!
2015 10 14
Szia! Hát nem semmi valakinek pár száz vagy ezer forintot ér a becsülete.... ne hagyd magad semmiképp! Rá kell ijeszteni hogy polgári perre viszed az ügyet! Ha megtalálom azt a paragrafust akkor ide másolom neked :) (bár nem vagyok ügyvéd csak ngy az igazságérzetem) Ja és ha fenyegetőzik, rágalmaz vagy ilyesmi akkor is be lehet perelni. Szurkolok neked!
2015 10 21
1 2