Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

megválaszolatlan üzenetek

Miért van az, hogy írok valakinek, hogy megvenném, látom, hogy fenn van és nem ír vissza. Ennyire akarja eladni? Meg van, hogy hetekig várok, hogy vissza írjon, de semmi. Az ilyen felhasználókkal kellene valamit kezdeni.
2015 12 05
Szia! Én hónapokig írtam egy felhasználónak, hogy megvenném a nadrágját, semmi válasz. Napokban ránéztem, hogy mikor lépett be utoljára, és folyamatosan fent volt, és a mai napig kapja a pozitív értékeléseket. Szívem szerint ezt a hozzáállást negatívan értékelném, arra valószínű, hogy tudna reagálni, ha már a leveleimre nem is :D De ez tényleg idegesítő, annyit írhatna, hogy "nem akarom neked eladni", ezt jobban megérteném :D
2015 12 05
Hát igen. Úgy lenne fer dolog ha megírná. De sokan arra se méltatnak.
2015 12 06
Ezt én is tapasztaltam, de rögtön 4-en se írtak vissza. Az ötödik csajszi reagált egyedül eddig. Pedig tök jó kabátot találtam :(
2016 01 24
En is ebbe a cipobe jarok irok es valasz semmi .tobb lanytol se kaptam semmi viszajelzest .vagy ha vissza is irt kerem a szamladzamot kogy tudjak utalni azota semmi valasz.nem ertem en se hogy akkor miert hirdetnek .
2016 02 14
Én 2015.11.15.én érdeklődtem valami után és tegnap kaptam rá választ :( visszanéztem a beszélgetéseimet akkor láttam,hogy vagy heten nem válaszoltak a kérdéseimre.Kérdezem én nem nézik az emailjeiket vagy ennyire nem akarják eladni a termékeiket?
2016 02 18
Sziasztok Hát hasonló a problémám, én is írtam egy pénztárca miatt de választ nem kaptam. De volt olyan is hogy érdeklődtem hogy menyi a posta költség írta utána néz na azóta nem sikerült neki megtudnia, gondolom ezért nem válaszolt. Én sem értem mire jó ez. Máshol is árulok de mindig válaszolok a kérdésekre. Volt hogy 2 hétig érdeklődött valamim után egy hölgy és mindig válaszoltam igaz nem vette meg de ez egy más kérdés. Hol lehet látni hogy az illető fent van -e a gardrobon? Itt még új vagyok.
2016 04 17
Sziasztok! Én is töbször jártam igy már. Most is ez van hogy érdeklődök egy kabát utan és nem ir vissza. Most megkérdeztem egy eladotol h elado e a termék vagy sem? Mert akkor minek rakja fel.. Nem értem..:/ de folyamatosan fennt van..
2016 09 02
Hónapok óta próbálkozom vásárlással,csak néhány jött össze.A legtöbb eladó még arra sem képes,hogy vissza írjon,ne várjam a választ,mert el kelt a termék.Semmit sem írnak.Minek van ez az oldal,ha nem lehet vásárolni,minek árulnak,ha nem tudjuk megvenni.Ha látnátok a levelezésem,csak durván,kb: 30 elküldött levélből 5-en írtak vissza,abból 3 három sikeres vásárlásom volt.
2016 09 09
Ugyanez van velem is, viszont az eladó szemszögéből. Vannak olyanok, akik írnak, hogy kell a ruha, mikor tudnák átvenni. Általában 1 napon belül válaszolok, aztán eltelik 5+ nap, és még nekem kell utánakérdezni, hogy most akkor mi van. :/ A legtöbb esetben semmi válasz nem jön. Nem csak azért szomorú az ilyen, mert a szoros napirendem miatt nem érek rá a cécózásra, hanem azért is, mert ezek szerint sokan nem képesek őszintén megírni legalább annyit, hogy bocs, mégsem kell, nem akarlak áltatni, stb., ami miatt én még soha senkinek sem haraptam le a fejét. Ha meg 5 nap után csak úgy hirtelen másnak adnám el a ruhákat, akkor meg az lenne a baj... ,:(
2016 10 26
Sajnos most én is ebben a cipőben járok, nem igazán írnak/jeleznek vissza a hölgyek, de nem értem ennek mi az oka. Mondjuk itt nem telt el hú de sok nap, csak ilyen 4 kb, nem is tudom, de elég bosszantó, és pláne hogy én is láttam hogy be volt jelentkezve. Azonkívül nem a türelmemről vagyok híres sajnos.. És ennek az eredménye az lesz hogy nem fog érdekelni az adott termék hanem vagy megveszem akkor mástól, vagy más módon vagy akár drágábban .... Ilyen vagyok, egyszerűen nincs türelmem ehhez, nekem ha valami kell akkor kell ,:) :)
2016 11 14
Sziasztok! Nem olyan régóta vagyok tag, de megörültem, hogy a saját városomban találtam végre olyan ruhát, amit szívesen megvennék, még csak postáznia sem kell az eladónak. Írtam kettő lánynak is, láttam, hogy be is volt jelentkezve mindkettő, de nem válaszolt egyik sem. :-( Ha látja, hogy kapott üzenetet, akkor miért nem válaszol???
2016 11 25
Nekem is hasonló a gondom és szétvág az ilyen "eladók" miatt az ideg :D! Jó lenne, ha a telefonszámot is tudhatnánk. Talán a hívást fogadnák... :P ;)
2016 12 01
Az ilyeneket én is imádom, ha már egyszer valaki érdeklődik, van bennem annyi, hogy mindenkinek visszaírjak. A legelső kedvencem az, amikor már leírom a számlaszámom, és eltűnik a kedves vevő. Legalább annyit írjon hogy bocsi meggondoltam magam. Én megértem, előfordul, csak nehogy még nekem kelljen írogatnom hogy most akkor mivan, mert másik két ember is érdeklődik, és ha közben eladom, én vagyok a bunkó. :D A másik, amikor nincs kiírva az adatlapján, hogy cserél-e egyáltalán, rákérdezek nála üzenetben, és nem kapok választ (pedig ha nem akar cserélni, megvenném). :D Szóval érthető hogy senki nem lóg ezen az oldalon éjjel-nappal, de most komolyan, 5 másodperc megírni egy mondatot üzenetben...
2016 12 07
Sziasztok segítséget szeretnék kérni: le ütöttem egy nadrágot,hogy megveszem az"idevele" felírattal,erre az eladó azt írta vissza,hogy ez a gomb arra szolgál ,hogy üzenetet írjak,de hát van külön üzenet felírat,mondjátok mivel lehet itt foglalni???már azt is írtam ,hogy küldje a sz,számát és utalok,( de ha tartogatni akarja a dolgait minek teszi fel????) kérlek segítsetek!!!!!!!!!!!!!!köszi
2017 01 29
1 2 3 4 5