Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Szerintetek jó, ha óvatos vagyok vásárlásnál és vételnél?

Sziasztok, sajnos nem tudom,hogy kibe bízzak meg most így és elkezdtem azt behozni úgy mond a vétel- eladásnál,hogy kérlek címet és profil-linket, és beszélgetek a vevővel, eladóval, és csak úgy, veszek valamit adok fel valamit. ? Szerintetek így jó, vagy kicsikét vissza kellene vennem ? Válaszotokat Köszönöm Szépen.
2015 12 11
nincs ezzel baj :) Csak a vevődet-ha előreutal úgyis, akkor kár ilyennel terhelni, ha ő nem igényli. De ha te vásárolnál/cserélnél postai úton akkor bármely korrekt ember számára nem jelent problémát ez, de talán akinek már 40-200 pozitív értékelése van az már csak megbízhatónak számít :)
2015 12 11
Szerintem nincs baj az elővigyázatossággal, mondjuk én ezt úgy oldom meg, hogy ha a vevőnek postázni kell, mindig ő utal először cserébe viszont lefotózom a csomagot meg a bizonylatot rögtön ahogy feladom. De bennem szerencsére eddig az összes vevőm megbízott és nem is volt problémájuk. :)
2015 12 13
szia! Én is azt mondom hogy mindig nézni kell kinek mennyi pozitív visszajelzése van.ill. hogy válaszol-e vagy sem. Mai világban sajnos sokan vannak akik szeretnének könnyen pénzhez jutni, én is találkoztam már olyan emberrel aki ha nem vagyok észnél átvág. Tehát nézd mindig a visszajelzéseket! :) Aki pedig nem nagyon válaszol vissza azzal ne foglalkozz!
2015 12 15