Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

LETILTOTT FELHASZNÁLÓK

Kedves gardrobcsere közösség! Írtam az adminunknak a tiltott felhasználókkal kapcsolatban, és azt a választ kaptam, hogy még csak egyesével lehet törölni a termékeket, a blokkolt felhasználók tételeinek törlésére akkor fog sor kerülni, ha a csoportos törlés elérhető funkció lesz. Ezért arra kérnélek titeket, tegyünk a közösségért. Ebben a topikban listázzátok azokat a felhasználókat akiknek a profilján a "FELHASZNÁLÓ LETILTVA" mondat található! Köszi :)
2016 03 15
Sziasztok! Horvathhajnal ( Horvath Gina) csaló. Elküdltem a pénzt és eltűnt nem kuldte amit megbeszeltunk.
2017 01 17
Mat.Vic felhasznalo! 20.000 ft al vagott at.. se termek se penz nem jott vissza! Termeszetesen kovrtkezmenye lesz!
2017 01 23
Sziasztok! Lizilizi néven fut Horvath Gina egy cibes szàmlaszàmra utaltam 15000 ft-ot egy o bag táskàért ami persze nem jött meg.
2017 02 21
Gernyák Erikával is vigyázzatok!Csaló! Cseréltünk volna(így számlaszámot nem tudok) nagyjából 10.000ft értékben.Az én csomagom soha nem jött meg. Remélem letiltják.
2017 06 23
Sziasztok! Hogy tudom az adminnak jelezni,hogy kifizettem a terméket lola1100-nak, múlthéten, hétfőn irt utoljára,hogy majd aznap este feladja :/ Tegnap is bejelentkezett,de nem válaszol a levelemre. Köszi a segitséget!
2017 06 29
Üdv. Én is megjártam a Nellllcsooo nevű eladóval. Kifizettem a cipőt. Mivel lett volna ismerőse, aki elhozza, ezért megbeszéltük, hogy visszaküldi a postaköltséget. Az ismerős mégsem jött, megbeszéltük, hogy nem éri meg a posta, mert több, mint a cipő, ezért visszautalja a cipő és postaköltség árát. Azóta is várom.27 napja.
2017 08 27
Szia latom vani01 le lett tiltva. Kuldtem neki a penzt aztan eltunt. Mit lehet tenni? Moni (maszatka73) > rregii: > Kedves gardrobcsere közösség! > Írtam az adminunknak a tiltott felhasználókkal kapcsolatban, és azt a választ kaptam, hogy még csak egyesével lehet törölni a termékeket, a blokkolt felhasználók tételeinek törlésére akkor fog sor kerülni, ha a csoportos törlés elérhető funkció lesz. > Ezért arra kérnélek titeket, tegyünk a közösségért. Ebben a topikban listázzátok azokat a felhasználókat akiknek a profilján a "FELHASZNÁLÓ LETILTVA" mondat található! > Köszi :)
2017 11 02
Sziasztok! TeklaKa azaz Katona Tekla is csaló Zara kabátot árul olcsón utaltam és nem küldi.!!!
2017 11 05
vani01 eltűnt a zsozsómmal, nem tudom, milyen néven fut még.
2017 11 29
Kittinagy 95 ès Tmike 93 csalók,ugyanaz a szemèly,ő az ismert Horváth Gina,persze nem ez az igazi neve,de a számla ezen a nèven fut,hamis szemèlyi?Vagy valakit befűzött,hogy nyisson számlát?De neki ne utaljatok,ne vegyetek semmit!Van fekete lista sz.számokkal,nèzzetek rá,ha utaltok menjetek be a bankba szemèlyesen befizetni,ott kiderül,hogy itt más nèvre kèri a pènzt,sajna netbankon úgyis elmegy a pènz!!
2018 03 07
Én nem értem egyébként, hogy egyes gcs felhasználók miért vásárolnak olyantól, akinek vannak indokolt negatív értékelései. Saját magatokat teszitek abba a helyzetbe, amibe kerültök, és még abba is belerúgtok egyet, akiket már átvertek, ezzel, hogy bizalmat szavaztok nekik.
2018 04 21
Szerintem sokan nem is figyelik az értékeléseket. Csak megtetszik nekik az adott ruha, cipő, táska, és írnak, utalnak. Aztán jön a feketeleves. :(
2018 04 21
MOLNAR VIVI...SEM VOLT KEPES ELUTALNI A PENZEM...pedig kedves lanynak tunt...nagyesztergadi postan marado csomagkent. kikeretem a kamera felvetelt...megvannak a kapcsolataim. csak buta emberek ugy szorakoznak massal,hogy azt se tudjak ki van a gep masik oldalan...es mivel jar aztan szamukra szanalmas 3 e ft. engem sem erdekel az osszeg csak utalom a becstelen embereket es merges leszek miattuk..es igy bunkova valok en is.:DDD
2018 07 12
Elokerult ..lehet olvasta a forumot es utalt..azt mondta neki egy heten keresztul nem volt fel masodperce, hogy irjon egy sor levelet majd kuldi a penzt amikor lesz ra ideje.. Bar amikor kerte a csomagot akkor folyamatosan volt ideje kerni..posta cimet megadni..majd irni atvette es tetszik neki...erre mind volt ideje ezek utan nem volt ideje nem hogy kifizetni egy hetig meg jeletkezni sem.bar a levelemet gmailen is megkapta..nyugodt volt az alma ilyen viselkedessel egy hetig. erdekes tortenet x-) x-) x-) x-) legyen igy o:) o:) engem az sem zavar ha egy honap mulva fizet vagy akar felre tetet barmit..szepen megbeszelve..de igy biztos nem...
2018 07 19
1 2 3 4 5 ... 6