Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Küldjek visszajelzést? Ti hogy kezelitek ezeket?

Az elmúlt hetekben többször is belefutottam ilyen esetbe. Először egy lány szeretett volna vásárolni tőlem, megadtam a személyes adataim, aztán felszívódott. Hiába látom, hogy rendszeresen fenn van, többször SZÉP SZÓVAL való kérés ellenére sem volt hajlandó visszajelezni, hogy mi a helyzet... Persze, már rájöttem, de ez idő alatt legalább 2 hétig le volt foglalva a ruha, szóval adhattam volna olyannak is, aki rendes, becsületes. Egy másik lány szintén "lestoppolt" nálam egy terméket ami után nagyon sokan érdeklődtek. Persze kitettem, hogy átvételre vár, megbeszéltük a találkozó napját, és hogy pontosítunk. Azóta nem hajlandó írni. Én veszem a fáradtságot, fotózok, mérek, kirakom, hogy foglalva, nem adom el másnak a ruhát, akkor miért nincs annyi ezekben az emberekben, hogy megírja "bocsánat már találtam mást, mégsem tartanék rá igényt". Mindenkivel előfordul, hogy meggondolja magát, de akkor szerintem a legkevesebb, hogy kulturáltan jelzem ezt az eladó felé... Szívem szerint osztogatni tudnám a negatívot, de félek, hogy jönne vissza haragból...bár mit tudna írni bele?! Ti hogy kezelitek ezt? Adtok negatívat, vagy szemet hunytok felette?
2016 04 01
Megoldás: NINCS FOGLALÁS- Ennyi.
2016 04 01
Én kiírom, hogy 2 napig lehet foglalni, ha van más jelentkező is. Utána hiába rinyál, más, aki tényleg érdeklődik, meg 2 napot ki tud várni:) vagy nincs foglalás és azé aki hamarabb viszi
2016 04 01
Szerintem ne írj negatívat nyomósabb ok nélkül, hiába megérdemelnék, mert arra egyből reagálnak! Én is osztogathatnám, de inkább vezetem a kis listámat azokról akik egyszer már visszaéltek a bizalmammal, és ha később írnának akkor válasz nélkül hagyom őket, ergo nem foglalkozom velük! Tedd ezt te is! :") :")
2016 04 01
En oszinte szoktam lenni, es ha valaki vegig kamuzik, mint pl ma is egy megtortent esetem, vagy problemazik de megoldani az o javara nem hajlando, akkor igenis irok, es meg ha bosszubol vissza is kapom, akkor is tudom igazolni kepekkel, hogy a masik viselkedett igy/ugy.
2016 04 01
Nem mondanám kifejezetten foglalásnak sem, mert biztosra mondták...a listás dolog jó ötlet, lehet az lesz
2016 04 01
Az én gondom pedig pont az hogy hiába írok egy-két embernek hogy érdekelne a ruha,szeretném is meg venni,de egyáltalán válaszra se méltatnak többen!!! Ha eladásra kínál valaki valamit,és szeretné eladni, akkor miért nem ír vissza?? közben pedig látom hogy fent van vagy fent volt amióta írtam neki! Dühítő ez is! Legalább annyit tenne meg hogy írja hogy foglalt vagy el kelt,szerintem így lenne korrekt! Vagy aki nem ér rá ezzel foglalkozni az ne itt hirdessen!
2016 04 09