Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Rendelgetős lányok!

Egyre több olyan feltöltést tapasztalok, ahol lányok dupla haszonnal árulnak Ebay- es, Aliexpress- es ruhákat, 3-4 hetes szállítási idővel plusz postaköltségért! Gondolom mindenki nézelődött már ezeken az oldalakon, nagyjából ismeri az eredeti árakat, és azt is, hogy sok helyen ingyen szállítják a ruhákat! 2016- ot írunk, szerintem mindenki tud rendelni magának, ha szeretne! Nem gondolnám, hogy ez erre az oldalra lenne való.... :/
2016 05 08
Egyetértek! Sajnos ezen az oldalon egyre több olyan dolog van, ami nem ide való, és úgy látom, hogy lassan mindent szabad, amikért eddig (!!!) blokkolás járt. :/ :s
2016 05 08
Teljesen egyetértek veled! Sajnos nincs jelentés gomb amivel gyorsan és egyszerűen töröltethetnénk/jelezhetnénk őket. Pont ma nézegettem az ide feltölött bikiniket, amelyeket 3ad áron vásároltam ebayen. Különlegesek de nem túl jóminőségűek, egy szezont élnek meg és az ilyen rendelgetős oldalakon is max 3-3500Ft-ért kaphatóak (bár megjegyzem kis nézelődés után 2000Ft körül vásároltam őket). Itt pedig vannak olyanok akik 5-6000Ft-okat plusz postát elkérnek értük. Nevetséges...
2016 05 08
Adminnak írni kell egy profil linket, és jelentve vannak. Én mindig küldök, mert nagyon zavar ha ilyet látok. De igazán lehetne egy jelentés gomb.. :c
2016 05 08
Ezen én is agyaltam legutóbb, mert volt egy csaj aki külön fórumon hirdette , hogy ő jófejségből rendel, persze ő intéz mindent.... A kínai ruci rendeléseknél meg jószerivel ingyenes a postaköltség..sokszor az árú is olyan..arról nem beszélve ha kifogásolható a termék akkor simán visszautalják a pénzt a vevő számlájára, úgy hogy a ruhát sem kell visszaküldenie...szóval csak OKOSAN CSAJOK, az ilyen jófejséből rendelek bárkinek emberekkel..
2016 05 08
ott a pont!!!!! Engem az is dühít hogy pl a fürdőruhák amikkel televan most a gardrób, rendszerint a magazin képpel virítanak, ami nagyon csalogató, és persze meg sem közelíti a valódi silány terméket ,ha valaki megrendeli és mégsem tetszik és netán továbbadja vegye már a fáradtságot, hogy saját fotót is rak fel..
2016 05 08
Meg hát nem ez az oldal célja, hanem hogy a saját ruháinkat, kiegészítőinket adjuk/cseréljük el. A rendelést bárki megtudja oldani. Szerintem a többség azért hirdet, hogy eladja a felesleges ruháit, viszonylag újakat vásároljon helyettük, nem azért, hogy itt rendeljen, mert azt másik külföldi oldalakon is megteheti. Remélem nemsoká lesz ebben is változás az admin által.
2016 05 08
Igen, ezt én is tapasztaltam az utóbbi napokban, vásárolni szerettem volna egy fürdőrucit, és ...-3 hét lett volna mire ideér, kicsit soknak találtam az árat...amit kért volna a leányzó. Mondta h 3 hét és jön. Közben én nyomoztam :D és láttam hogy más külföldi oldalon ugyan ez a fürdőruci 1500 ft ért megy, ezen az oldalon pedig dupla árat kérnek érte.. :D de van h a 3X át is, komolyan.-majdnem eldobtam az agyam. Ezt tényleg jelezni kell az admin felé.
2016 05 09
és tuti nem is így néz ki, mint a képen, szerintem nem lenne gond azzal ha valaki mellényúl és eladja a mérethibás kínai árút, de csináljon róla saját fotót, mert ezen nyilván nem teljesen a valóságnak megfelelő cucc van.. közelit az anyagról is!meg írjon azért leírást ne csak azt hogy ultrasexi csinivlili fürdőruci..
2016 05 10
Egyébként én már belebuktam egyszer - tudom saját hülyeségem. Egy órát rendeltem egy csajon keresztül - elég sok referenciája is volt, meg minden. valami 30-45 nap volt a szállítási idő, persze az óra ezután sem, sehol. Most megírtam neki, hogy nem jött semmi, így berendelte még egyszer... kíváncsi leszek. Annyira nem nagy összeg tényleg, csak azt akartam mondani ezzel, hogy a rendelgetős dolgok abszolút nem megbízhatóak. Főleg ha máson keresztül és nem magadnak rendeled.
2016 05 10
Szerintem mindenkinek saját döntése és joga van ahhoz, hogy azt áruljon és annyiért amennyiért szeretne, egyébként meg lehet, hogy sokaknak segítenek így, akik amúgy nem tudnának rendelni.. erre nem kell féltékenykedni ha sikerül is nekik így eladni, ha meg nem akkor az az ő bajuk. Ami sokkal zavaróbb és említésre méltóbb( csak, hogy párat említsek): -az internetről leszedett képek - a kamu képek, amik mögött nincs valós eladásra kínált termék - a csomagban, ömlesztve árult hirdetések -azok a hirdetések, ahol olcsóbb ár van kiírva, de aztán rákattintva látszik, hogy igazából jóval többért eladó
2016 05 10
@leonra23 mindenkinek a saját döntése és joga hogy mit árul és mennyiért, de az nem árulás, hogy majd te megrendeled neki, haszonnal, úgy, hogy neked nincs is saját képed a termékről. meg ezt a szabályzat is tiltja. ha már annyira ezen vannak rendeljék meg tízessével és próbálják eladni. Ott van nekik is a kockázat, hogy nem jön meg, csinálják meg a képeket, írjanak leírást, úgy már van mögötte munka, ezzel nincs baj, miért lenne? végül is kb minden ékszer bolt , meg amúgy minden más típusú bolt is arra épül hogy beszerzel valamit és eladod haszonnal.
2016 05 10
Szeintem igenis gáz, mert ezek a rendelős lányok, 300% plusszal árulják sokszor amiről a vevő nem is tud..ez megvezetés , és rendszerint a gyanutlan rendelő nem is sejti milyen mnőségű..én pl most rendeltem magamnak Kínából felsőt..nos..nem egy nagy meló..kb mint itt lebeszélni hogy légyszi postázz el valamit én meg utalok..mi ezen annyira bonyolúlt?és fele annyiért mint itt árulják, akik azt sem tudják megmondani mikor érkezik meg a csomag, garanciát sem tudnak érte vállalni , nekem az ebay pl és az eladó megírják mikor várható a csomagom, itt nem egy embernél olvastam, hogy 3-4 heteket várnak és nem is tudják hogy mizu a csomagjukkal..ki vállal ezért garanciát vagy pénz viszafizetést? Mert hogy az ebayen ,bizony van vevőszolgálat és ha gondod van azonnal reagálnak , visszautalják a pénzed..itt egy eladó hol teljesíti ezt neked? csak plussz egy csatorna és ember ami lassítja az adásvételt.
2016 05 10
Nem hiszem, hogy ezek a felhasználók segíteni akarnák azokat, akik nem tudnak rendelni maguknak, hogy csupán kedvességből megrendeli neked. Egyébként a legtöbb ember meg tudja oldani magának a rendelést vagy megkér egy ismerőst, aki szokott rendelni. Ennyi erővel ki is írhatná a fórumba, hogy szoktam rendelni, aki szeretne valamit, szóljon, de nem feltöltöm az általam kiválasztott termékeket letöltött képekkel és magasabb árral felteszem, hogy na tessék rendelni, majd jön.
2016 05 10
Az is rettenetes, hogy külön terméket csinálnak "nézzetek be", "akció", stb címmel, nem is saját termékről, hanem katalógusfotókkal, mostanság ezzel van tele a nyitó oldal .... bezzeg amikor csináltam én is 1 db keresek "termék"-et, törölték, holott az inkább szolgálta volna az oldal célját, a sikeres adás-vételt, mert azokat megvettem volna pénzért, vagy akár cseréltem volna, és egyből láthatta volna az, aki olyat hirdet...
2016 05 10
1 2