Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Napi mosoly -- avagy pozitív Gardróbcsere élmények

Sziasztok! Rengeteg panaszkodós topik van, "nem írt vissza, "átvert", "elegem van", úgy gondolom kell egy topik, ahol nincs ennek helye. Ezért itt e is említsetek ilyesmit. Én személy szerint nem kevés ilyen élménnyel rendelkezem ezáltal az oldal által, és nem csak azért, mert sikerült egy kis zsebpénzhez jutnom, azáltal, hogy végre kiszelektálom a saját, és a családban előforduló ruhákat, ebből a pénzből pedig tudok újakat venni/ okosabban elkölteni valami másra. Rengeteg segített nekem ez az oldal, és hiszem, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy ideírjunk kis pozitív szösszeneteket, egy aranyos eladóval/vevővel találkozás, álmaid ruhájának megtalálása, legjobb adás-vétel-csere, egy napi mosoly :)
2016 05 10
Kezdeném hát én. Volt egy lány, aki írta, hogy megvenné két felsőmet (4ezer postával) ha nem találok nála cserére. Írtam neki, hogy tetszik nála egy cipő, de nem egy árban van sajnos(5ezer+drága posta) de ő erre azt válaszolta, hogy szívesen elcserélné velem. Nekem persze gondolkoznom kellett, mert cipőt venni interneten rizikós dolog. Nem lehet kicsi, vagy nagy, csak pont jó. Bevállaltam. Milyen jól tettem! Ahogy megérkezett felpróbáltam, és tökéletes méret! nagyon boldog voltam, hiszen ha a személyiségemet cipőbe kéne illesztenem, tökéletesen illett volna rá. Nagyon szeretem a Szputnyik-os ruhákat, meg hát szimpatikus, hogy magyar ötlet, de ruhám még nem volt tőlük, de sikerült cserélnem, egy kőmosott szarvasos cropp pulcsit amit azóta is nagyon nagy szeretettel hordok ♥ Volt két budapesti vásárlóm, mindkettőjük tőlem vett először gcs-n ruhát. Mindketten végtelenül szimpatikusak voltak, gyorsan reagáltak, időben utaltak, postáztam nekik, és nagyon boldogok voltak, kedves visszajelzést hagytak. Volt egy lány aki nagyon sokat méregettetett, fotóztatott velem, de mindvégig nagyon kedves, reális volt, szépeket mondott és összességében egy nagyon pozitív élmény maradt ő is nekem és én is neki :)
2016 05 10
Én hála Istennek nagyon kevés negatív tapasztalatot gyűjtöttem ezen az oldalon, a legtöbb nagyon pozitív. Én már előtte is próbáltam eladni a ruháimat más oldalakon, Fb csoportokban, de nagyon örültem, amikor megtaláltam ezt az oldalt és azóta sikerült a legtöbb felesleges ruhadarabomtól megszabadulni. Imádok nézegetni, böngészni az oldalon. Voltak nagyon kedves vásárlóim, én is vásároltam nagyon sok szép dolgot az oldalon, csak hogy egyet említsek télen egy szőrme mellényt vettem pár ezer Ft-ért, ami egy márkás ruhaboltban tízezer körül mozog, és azóta is nagyon szeretem! Nagyon jó cserepartnerekkel találkoztam szintén, volt hogy egy magassarkú bokacsizmát cseréltem el egy termékemre, amit egész télen hordtam és imádom! Örülök, hogy vannak megbízható, lelkiismeretes lányok ezen az oldalon! :)
2016 05 10
Illetve nekem az is egy pozitívum, hogy sokkal kevesebbet járok boltokba, mert itt kinézegetem magam :D Így jobban meggondolom, hogy mit veszek meg, mire van feltétlenül szükségem és nem veszek meg mindent, amit utána csak eladnék!
2016 05 10
Nekem ezen az oldalon a nem válaszol eseteken kívül mindig csak pozitív élményeim voltak :) Pár napja vásároltam személyesen. Már üzenetben is nagyon szimpatikus volt a lány. Aztán személyes találkozásnál kiderült, hogy ugyanott szoktunk edzeni és láttuk már többször egymást. A tőle vett ruhákat pedig imádom :D Eladóként a legjobb történetem, amikor webboxon kellet feladnom a ruhát, de nem tudtam hozzá itthon kinyomtattatni a papírt és nem volt időm a városban valahol megoldani ezt. Egy hetet várt a lány az utalás után, mire sikerült feladnom, de mindvégig megértő és kedves volt velem. Ezért cserébe tettem egy csokit a csomagba a ruha mellé és végül a ruha is pont jó lett rá :) Remélem, hogy ahogy eddig is, ezek után sem fog csalódás érni :))
2016 05 12
A munkahelyemre jár egy hölgy, norbi update süteményt, nike sportcuccokat, i am, six ékszereket árul. Készpénz nem volt nálam, kártyámhoz nincs terminálja, pont akkor találtam meg nála álmaim macska baglyos fülbevalóját. Munka után első dolgom volt az oldalon rákeresni, még szerencse, hogy ezt tettem, mert gond nélkül meg is találtam. Kedves, kommunikatív eladótól pár nap alatt megvettem. :") Szerencsére az oldal révén még sok, hozzá hasonlóan kedves, szimpatikus személyt "ismerhettem" meg, sőt, régi ismerőseimbe is belebotlottam már, ami szintén pozitív élmény volt (: Közeli hozzátartozó temetésére kerestem az oldalon fekete nadrágot, nem széthordott, 34es méretben, de postai úton nem mertem venni senkitől. Bárányi Zsófia írt nekem, hogy neki van, és nagyon szívesen postázza is, képet is küldött, nagyon közlékeny, és segítőkész volt. A nadrág időre megérkezett, kifogástalan (egyszer viselt) állapotban, méretben (akkor még) pont jó is volt. Ez úton is köszönöm Neki még egyszer a segítséget :* :")
2016 05 14