Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

FEJLESZTÉSI ÖTLETEK - Írd meg, hogy mit hiányolsz!

Arra gondoltam, hogy ebbe a topicba szedhetnénk össze az olyan fejlesztési ötleteket, amik jelenleg hiányoznak a Gardróbcseréből de hasznosak lennének,ha megvalósulnának. ( Nagyban segítenék a felhasználókat - eladókat és vásárlókat egyaránt). Hátha imáink meghallgatásra találnak :D ÖTLETEK: ----------------------------------------------------------------------------------- ► FOGLALT gomb bevezetése ► POSTÁZÁSI lehetőségek megadása a bolt profilokon, ami utána később a vásárlók által ugyanúgy szűrhető feltétel lenne a keresésben mint a méret vagy a város. pl: Csomagautomatás küldés, Sima postai levélként /csomagként küldés , Futárszolgálatos küldés, Csak személyes átvétel ► SEGÍTSÉG A VÁSÁRLÁSHOZ gomb: link a feketelista topicra (amit lehetne hivatalos is mint a hibabejelentő), vásárlási jó tanácsok megjelenítése a vevőknek (pl:visszajelzések figyelése,adása) ► FELHASZNÁLÓ TILTÁSA gomb a profil oldalakra ► 3 hónapnál régebben be nem lépett felhasználók automatikus INAKTIVÁLÁSA (A termékeikkel együtt) ► JELENTÉS gomb a profil oldalakra és a termékekhez: emberek és termékek közvetlen jelentése az adminnak ► Fizetős / ingyenes ELŐRE SOROLÁSI lehetőség: a termék újra az első oldalra kerülne mintha frissen lett volna felrakva ► Üzeneteknél OLVASTA (x óra y perckor)-megjelölés ► Csalók IP CÍM / MAC CÍM alapján való tiltása az oldalról ► Valós adatok bekérése regisztrációkor (név, cím telefonszám ...) ► Termékek képeinek UTÓLAGOS SZERKESZTÉSI lehetőségei (forgatás,új kép hozzáadása stb) ► Kereső működésének JAVÍTÁSA (visszaélések visszaszorítása) ► APPLIKÁCIÓ ( vagy legalábbis responsive design... ) ► Admin általi termék TÖRLÉSKORI AUTOMATIKUS RENDSZER ÜZENET (autom. indoklással) ------------------------------------------- Szerkeszteni/bővíteni fogom ezt a hozzászólást, ha gyűlnek még ötletek, szóval írd meg te is ha valami eszedbe jut (: Így az oldal üzemeltetőinek is könnyebb átlátni és reméljük az ésszerű javaslatok meg is valósulnak (:
2017 03 01
Felhasználó tiltása gomb is jól jönne, jófogáson egy perverz embert már letiltottam így. Visszatérő hitegetők ellen is lehetne használni, mert bár töröltem a levelezést, rá egy hónapra ugyanazért a ruháért megint hitegetett egy vevő, emlékeztem rá, így nem húztam fel magam ismét. Az átvételi lehetőségek megadása is jó ötlet, sajnos sokan nem használják ki, hogy bemutatkozásban ezt feltüntessék. 3 hónapnál régebben belépett inaktív felhasználók fiókjának törlése is jó lenne, csomó ezeréves cuccal van tele az oldal.
2017 03 01
> lacrymosa: > Felhasználó tiltása gomb is jól jönne, jófogáson egy perverz embert már letiltottam így. Visszatérő hitegetők ellen is lehetne használni, mert bár töröltem a levelezést, rá egy hónapra ugyanazért a ruháért megint hitegetett egy vevő, emlékeztem rá, így nem húztam fel magam ismét. > Az átvételi lehetőségek megadása is jó ötlet, sajnos sokan nem használják ki, hogy bemutatkozásban ezt feltüntessék. > 3 hónapnál régebben belépett inaktív felhasználók fiókjának törlése is jó lenne, csomó ezeréves cuccal van tele az oldal. Hú ezek nagyon klassz ötletek, és tényleg nagyon jó lenne ha megvalósulnának, köszi! :") Mindjárt bele is szerkesztem a legfelső hozzászólásba.
2017 03 01
Nem tudom, ki hogy van vele, de időnként újrafeltöltöm az összes cuccomat, hogy a friss hirdetések között legyen, ami időigényes, macerás folyamat. Egy dolog, hogy van kiemelés, de valahogy újra feltöltés nélkül is lehetne egy olyan gomb, amivel meg lehetne újítani, azaz nem automatikusan (elkerülve, hogy az inaktív felhasználók tételei frissüljenek), de jó lenne, ha újból előresorolódnának a hirdetések.
2017 03 01
Szép és jó, de az oldalt ezer éve nem frissítették, a hibák kb sosem lettek kijavítva vagy csak több hónap után. Pl. nálam hónapok óta nem jó a képnézegetés és a termék oldalán az ide vele, kedvelés gomb. Milliószor írtunk már a jelentés gomb miatt is, sohasem lett belőle semmi. Lehet nincs elég pénz az oldalban, nem tudják fejleszteni, nem tudom. Mindenesetre nagyon jó ötletek és egytől egyig támogatnám.
2017 03 01
Én örülnék neki, ha üzeneteknél jelezné, ha valaki elolvasta, amit írtam neki. Ami zavaró, hogy néha össze-vissza írja a bejelentkezési időket, ill. üzeneteknél is megkavarodik, ha olyan kedve van. :/
2017 03 01
Köszönöm az eddigi ötleteket, mindjárt be is szerkesztem a kezdő hozzászólásba. ^^ Hát igen , elég csekély az esélye hogy bármi történni fog, ezt én is jól tudom, de a remény hal meg utoljára.. :D Viszont ha mégis valami csoda folytán elkezdenének újra foglalkozni az oldallal, akkor legalább lesz egy kézzel fogható nyomtatható listájuk azokról a fejlesztésekről, amiket érdemes lenne megfontolniuk (így árajánlatot is könnyebb kérniük egy webfejlesztő cégtől ) Tudom, hogy a legtöbb ötlet már sokszor és sok helyen felmerült, de valahogy elvesztek a sok-sok különböző topicban , hátha így összeszedve nem fog ^^ Amúgy sokszor én is annyira felhúzom magam azon, hogy nem javítanak ki szinte semmilyen jelzett hibát, hogy azon gondolkozom fogom magam és pusztán hobbiból leprogramozok egy új "gardróbcserét" ... :D :D (vehetik fenyegetésnek! :D :D)
2017 03 01
> veronikanemes: > Az oldalt nem az Adminisztrátorok programozzák :') :'), már párszor tényleg elmondták az oldal működését! Én imádom és örülök, hogy van egy ilyen oldal! Például a jófogás vagy a többi oldal egy szörnyűség, de persze lehet sírni meg negatívoskodni. tipikus.:D Az mióta negatívosodás , hogy próbálunk segíteni a Gardróbcsere tulajainak a saját szabadidőnkből/tapasztalatainkból és tudásunkból egy hiba/praktikus fejlesztési lista összeállításában? x-) x-) Szerintem ez pont , hogy egy pozitív kezdeményezés lenne (értsd segítség). Én mint webfejlesztő legalábbis baromi hálás lennék, ha csak az ügyfeleim töredéke lenne ilyen normális. Amúgy ez bármilyen meglepő, de alapvetően egy szolgáltatás. Elvárható lenne, hogy a hibákat (ha nem is azonnal) de lassacskán javítsák. Vagy ha nem tudják javítani őket legalább megírhatnák,hogy bocsi nem tudjuk javítani, de figyelembe vettük amit írtatok (lásd 40 oldalas hibalista főtopic amire soha egyetlen visszajelzés sem jön hivatalosan). A jófogás és a többi oldal tényleg egy kupac ... de attól még ennek nem kellene abba az irányba haladni, mert alapvetően ez egy nagyon szuper, praktikus, jól megírt oldal. Szóval segítsünk és peace :")
2017 03 03
Nem fizetős hirdetés megújítás kellene, arra ott a kiemelés, csak szimplán előresorolódnának, mintha frissen lennének feltöltve, egy idő után úgyis hátra kerülnek, mert folyamatos a hirdetések feltöltése, ezért biztos nem fogok fizetni. Ha fizetős lesz, inkább egyenként töltöm fel ezután is...
2017 03 04
> lacrymosa: > Nem fizetős hirdetés megújítás kellene, arra ott a kiemelés, csak szimplán előresorolódnának, mintha frissen lennének feltöltve, egy idő után úgyis hátra kerülnek, mert folyamatos a hirdetések feltöltése, ezért biztos nem fogok fizetni. Ha fizetős lesz, inkább egyenként töltöm fel ezután is... Hát nem tudom hogy ez jó ötlet-e így ingyenes formában.. talán ha limitálva lenne a használata pl: havi 7 alkalom ingyenes. Mert ha ingyenesen lehetne előresorolgatni bármikor bármennyit mindenki őrült módjára nyomogatná az előresorolás gombot és az újak villámgyorsan elvesznének legalábbis Szerintem. sajnos amit ki lehet használni azt tuti, hogy ki is fogják használni. No nem horror árakra gondoltam mondjuk 15 ft /előresorolás vagy ilyesmi.
2017 03 04
Mondjuk még arra gondoltam (megoldandó az elvesző régi hirdetések problémáját), hogy lehetne a főoldalon egy olyan részleg ahol véletlenszerűen megjelenne mindig 20 termék (így mindennek lenne lehetősége ingyen reklámra) persze ehhez az kellene, hogy ne lehessen aktív az aki 3 hónapja ide sem szagolt.
2017 03 04
Sajnos a kereső majdnem használhatatlan a millió címke megadás miatt. Ez is probléma. Pont leszarom a zara, takko stb...termékeket ha egy new yorkeres pulcsit keresnék például. Bőven elég lenne 2-3 címke.
2017 03 04
> NoeViktoria: > Sajnos a kereső majdnem használhatatlan a millió címke megadás miatt. Ez is probléma. Pont leszarom a zara, takko stb...termékeket ha egy new yorkeres pulcsit keresnék például. Bőven elég lenne 2-3 címke. Ezt sajnos nem a címkék okozzák legfőképpen hanem az, hogy a gardróbcsere kereső algoritmusa a hosszú szövegekben lévő szövegben is keres, és ide sokan rengeteg márkanevet beírogatnak indokolatlanul, pont azért hogy minden keresésre az ő termékeik jöjjenek be.. :( Erre javasoltam már a Gardróbosoknak, hogy a kereső vagy "mérlegeljen" fontosság szerint pl: előre veszi azokat amiknek a címében volt egyezés a keresőszóval, aztán a címkében, aztán az anyagban és csak aztán a hosszú szövegben VAGY egyáltalán ne keressen a hosszú szövegekben VAGY írjanak egy funkciót amivel az admin gyorsan kiszűrheti a visszaéléseket (pl: egy programkód ami vizsgálja a hosszú szöveg hosszúságát és bizonyos karakterszám fölött jelez - vagy kifejezetten figyeli a bizonyos szó kombinációk jelenlétét - bár ez utóbbi kettő nehezebben kivitelezhető)
2017 03 04
Akkor oké, lenne fizetős hirdetésmegújítás, de mellete alternatívaként hetente egyszer engedélyezhetné a rendszer, hogy ingyen előresorolja a paraszt a hirdetéseit, így aki minden nap fizetni akarna, annak is jó lenne, meg aki beéri a heti egyszeri alkalommal, annak is.
2017 03 04
Kedves Gardrobosok! A regisztráció feltételeként felhívni a figyelmet a feketelista létezésére, és azon belüli keresést is ki kellene alakítani, sajnos igen hosszú adattartalma miatt. Így talán vásárlási szándék előtt preventíven elkerülhető lenne a csalás. "Anno indítottam egy topikot és jeleztem az adminnak, hogy ez nagy probléma itt az oldalon, nem sok sikerrel. " Pozitív szándék vezérelt, mert sok felhasználót ért kár vagy becsapás. Mindenkinek sikeres gardrobozást kívánok. 🤗🌞🍀
2017 03 09
1 2