Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Érdemes itt árulni????

Vagy mindenki csak cserélgetni szeretne,avagy ingyen vásárolni? :-D Vagy milliókat keresni?Normális üzletre használható az oldal avagy vásárol valaki itt a realitás talaján maradva áron? :o
2017 07 12
Igen, csak sajnos egyre kevesebben. De nem szabad feladni :)
2017 07 12
> RagDoll: > Igen, csak sajnos egyre kevesebben. De nem szabad feladni :) Na jól van! :-)
2017 07 13
Nem tudom!Elég csalódás ez az oldal számomra!Az emberek miatt!Egyszer már töröltem magam,valószínű hamarosan most is kérni fogom.Ennek semmi értelme!
2017 07 16
Hidd el, vannak normális felhasználók az oldalon. Csak ahogy RagDoll írta egyre kevesebben. Azt javaslom, hogy csak olyanoknak írj, ha vásárolni vagy cserélni szeretnél, akinek sok a pozitív visszajelzése. Akkor nagy valószínűséggel nem fog csalódás érni. ;) Aki meg rád ír, hogy megvenné a terméked, és ha sokáig húzza-halassza az utalást vagy a találkozót, vagy nem is válaszol napokig, de látod h aktív volt azóta az oldalon, akkor el kell felejteni, mert nagy valószínűséggel úgysem venné meg. Nálam ki van írva a profilomhoz, hogy válaszra, utalásra 2 napot várok, utána a következő érdeklődőé a termék. Ezzel ki lehet küszöbölni azt, hogy lenne másik jelentkező is, csak elhajtod azzal, hogy van már vevőd, aztán a végén egyik sem veszi meg a ruhád, mert a másodiknak akkor kellett volna. Olyankor írsz az elsőnek megint, hogy kell e még neki, és ha semmi válasz, eladod a következő érdeklődőnek. És nem reklamálhat, mert a profilodon feltüntetted hogy megy nálad az "üzletelés" menete.
2017 07 18
Nem vagyok régóta az oldalon (év eleje), de már majdnem mindenféle eladóval/vevővel találkoztam, nekem is egyre nagyobb csalódás kezd lenni. Hiába próbálok a "realitás talaján maradó" árakon eladni, alig vásárolnak tőlem, mert azt hiszik, hogy amilyen az ára, olyan a ruha is. Pedig nem. Még a bemutatkozásban is feltüntettem, hogy az árak nem a minőséget tükrözik. És még akciózni is szoktam... Van olyan ruhám, amihez hasonlót (márka, ruha csak más színben) 3-4 ezerrel többért látok... És pár nappal később már el is van adva. Kissé szomorú ez a helyzet, mert én sem meggazdagodni regisztráltam. :( A 'vissza-nem-írás' pedig megöl.. :D Én még akkor is jelzek, ha éppen nem vagyok otthon, nem tudok mérni/postázni és eszméletlenül kellemetlenül érzem magam, ha a munkám miatt 1 napot kések valamivel. :D De még én is kitartok, hátha! :")
2017 07 21
Én szeretem az oldalt, 200 sikeres adás-vételen vagyok túl:) Én is alul árazom, hogy még postával is megérje, és lehet alkudni is, több termék esetén többet ajándékba adok, így rengeteg visszatérő vevőm van, akiket imádok:) Ha töltök fel valamit nekik szólok és inkább nekik adom oda olcsóbban mint egy idegen vissza nem írós 0 visszajelzésű felhasználóra várogassak heteket:) A komolytalan írogatókat pedig el kell engedni és a komolyakra koncentrálni csak, és ha nem válaszol 2 napig akkor a következőnek add el:)
2017 07 21
he> burmin17: > Vagy mindenki csak cserélgetni szeretne,avagy ingyen vásárolni? :-D Vagy milliókat keresni?Normális üzletre használható az oldal avagy vásárol valaki itt a realitás talaján maradva áron? :o hello en is ezt kerdezem amikor nem jellenek meg hirdetéseim😐
2017 07 27
miért nem jelenik meg hirdetésem?
2017 07 27
KittycatSale Mondjuk mi van azokkal akik most regisztráltak és nincs sok pozitív visszajelzése? Azoktól már nem is lehet vásárolni?
2017 07 30
A pozittív visszajelzések aligha számítanak valamit. Egy adott felhasználó lehet tisztességes,megbízható még akkor ha nincs,vagy ha kevés pozitívja van!
2017 07 31
Igenis számítanak a pozitív visszajelzések. Hiszen ebből is tudhatod, hogy korrekt vásárló illetve eladó. Én már nem is találkozom olyannal akinek van több negatív értékelése is abból kifolyólag, hogy nem jelent meg egy találkozón. Nem egyszer volt az, hogy volt 8 pozitív értékelése és 3 negatív még is elmentem a találkozóra és csodával határos módon sosem jelentek meg az ilyen alakok... nagyon sokszor futottam bele ilyenbe. Egyébként relatív, hogy kinek éri meg az oldalon lennie. Sajnos sokat romlott a színvonal. Keresni itt szinte lehetetlen, de legalább eladni úgy ahogy lehet bár már az is kezd háttérbe szorulni hiszen mindenki ingyen akar már vásárolni. Rengeteg eladó túlárazza a termékeit annyiért meg inkább megveszem a boltban,
2017 07 31
> Firkaltnyul: > Igenis számítanak a pozitív visszajelzések. Hiszen ebből is tudhatod, hogy korrekt vásárló illetve eladó. Én már nem is találkozom olyannal akinek van több negatív értékelése is abból kifolyólag, hogy nem jelent meg egy találkozón. Nem egyszer volt az, hogy volt 8 pozitív értékelése és 3 negatív még is elmentem a találkozóra és csodával határos módon sosem jelentek meg az ilyen alakok... nagyon sokszor futottam bele ilyenbe. Egyébként relatív, hogy kinek éri meg az oldalon lennie. Sajnos sokat romlott a színvonal. Keresni itt szinte lehetetlen, de legalább eladni úgy ahogy lehet bár már az is kezd háttérbe szorulni hiszen mindenki ingyen akar már vásárolni. Rengeteg eladó túlárazza a termékeit annyiért meg inkább megveszem a boltban, Én éppen a sok komolytalan,és olyan felhasználók miatt ,akiknek kellene a termék,de megfizetni nem akarják,vagy ha mégis ,akkor lemennek félár alá. Na meg a sok bunkó,válaszolni nem akaró felhasználókat,és a csalókat már meg sem említem. Elképesztő h mennyi bunkó felhasználó van itt (Tisztelet a kivételeknek). Szó szerint a legtöbbfelhasználónak könyörögni kell az eladónak hogy válaszra méltassa a vevőt/érdeklődőt! Én se itt élem az életemet,de mikor még volt meghirdetve itt pár termékem,igyekeztem a lehető legrövidebb időn belül válaszolni az üzenetekre.
2017 08 01
Tényleg a legrosszabb a túlárazás... és mégis van, aki megveszi! :o Már kiemelésekbe és VIP-be is beruháztam, hátha el tudom passzolni a cuccaimat, de még így sem viszik... És egyébként szerintem sem szükséges a sok pozitív. Mindenki úgy kezdte, hogy nem volt neki... Egy adás-vételem zajlik egy 3 negatívas csajjal és tök segítőkész, meg normális. Holott azért kapta a negatívjait, mert "nem válaszolt" meg "komolytalan"...
2017 08 02
> annaszusz90: > Tényleg a legrosszabb a túlárazás... és mégis van, aki megveszi! :o Már kiemelésekbe és VIP-be is beruháztam, hátha el tudom passzolni a cuccaimat, de még így sem viszik... > És egyébként szerintem sem szükséges a sok pozitív. Mindenki úgy kezdte, hogy nem volt neki... > Egy adás-vételem zajlik egy 3 negatívas csajjal és tök segítőkész, meg normális. Holott azért kapta a negatívjait, mert "nem válaszolt" meg "komolytalan"... Szia! Nem kioktatni szeretnélek,de a VIP tagságtól nem lesz se kevesebb sem pedig több vevőd! Csak azért van hogy a felhasználókat lehúzzák pénzről,már aki van olyan buta,h ilyenekért kifizet ki tudja hány ezret.
2017 08 02
1 2