Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Ti mit tapasztaltok?

Sziasztok! Egyre többször futok bele olyan vásárlókba, akik csak "megnézni, megtekinteni" szeretnék a ruhát, tehát nincs konkrét vásárlási szándékuk, és nem próbálni szeretnének. A másik fajtája a "megtekintős" emberkének, hogy 100%-ra állítja hogy megveszi, el is jön a személyes talira, majd ott közli, "jaaaaj, hát ez nem lesz jó, jaaaaj nem ilyenre gondoltam....." stb. Engem baromira feldühít, mert egész nap nálam van a ruha, cipelem magammal és mégsem kell, pedig előtte nagyon szerette volna. Mire jó ez? Komolyan mondom ..... :@ :D
2017 11 27
Szia! Én csak úgy megyek bele ilyen megtekintésekbe, próbákba, ha eleve találkozóm van, illetve ha Foxpost automatához vagy Postára megyek. Így nem gyötröm magam azzal, hogy hiába mentem el, ha mégsem veszi meg a terméket. :) Nekem volt most két "vevőm" is, aki nem volt valami rugalmas az átadást illetően. Az egyik nem tud kimozdulni egy megállót sem, nekem meg egy óra csak ODA az út. Azaz 2 (!!!) órám menne el vele, hogy elvigyek egy 1000 Ft-os holmit. A másik, akinek a helyszín még jó is lenne, viszont hétvégén hazautazik, hét közben pedig csak 4 óra előtt jó neki. Háááát... nem akarom leírni, de megvan a véleményem. :* Eleinte zavart az ilyesmi, de idővel rájöttem, hogy nem kell vele foglalkozni. Órákat nem éri meg áldozni, mert a másik lusta. Mindezt 1-2 ezer Ft.ért. Én így látom. Ha meg csak megnézni akarja, időt áldoztál rá, de még pénzt se kapsz.
2017 11 27
Igen, nekem is több ilyen vásárló írt már. Belemegyek, mert szeretném mielőbb eladni a ruhákat, de emiatt nem utazom sehova, csak a lakhelyem közelében tekinthetők meg. Velem egyszer fordult elő olyan, hogy a személyes találkozón azt mondta a vevő, hogy mégse kéri, mert nem ilyennek képzelte el a ruhát. Azóta nem utazom pluszban sehova, ott vehető csak át minden, ahol amúgy is megfordulok. Esetleg a drágább termékeknél kivételt teszek (2000+ Ft), de párszázas daraboknál biztosan nem. :) Már azt se bánom, ha emiatt elveszítek néhány vevőt, mert csak felidegesítene, ha nem jönnek el, vagy fél órákat várok stb. Aki igazán meg akar venni valamit, az elmegy érte kicsit messzebbre is. Én se szoktam elvárni vásárlóként, hogy szinte házhoz hozzák a ruhát, hanem szépen elmegyek érte.
2017 11 27
Nalam is ez van. Konkretan a haz ele leviszem a ruhat amugy nem megyek egy metert se. Volt olyan hogy egy gumicsizmat cipeltem egesz nap es mikor jott a holgy megprobalni igy nezi hat ez lehet kicsi. Mondom hat 36os ahogy a leirasban volt... jaaaa o azt nem olvasta es neki 40es a laba csak a kep alapjan remelte a merete...... mna azota nem viszek sehova semmit.
2017 11 28
Én ilyenben nem megyek bele, nem ér annyit az egész. Mindig azt mondom ha eljössz hozzám házhoz, a számomra megfelelő időpontban, akkor megnézheted, fel is próbálhatod és nyugodtan visszaléphetsz ha élőben nem tetszik. De elvinni nem viszek semmit sehova, igaz nem is Pesten lakom, így talán érthető. Jöttek is páran hozzám, vásároltak is, úgyhogy nálam ez így működik.
2017 11 29
> *Anni*: > Én ilyenben nem megyek bele, nem ér annyit az egész. Mindig azt mondom ha eljössz hozzám házhoz, a számomra megfelelő időpontban, akkor megnézheted, fel is próbálhatod és nyugodtan visszaléphetsz ha élőben nem tetszik. De elvinni nem viszek semmit sehova, igaz nem is Pesten lakom, így talán érthető. Jöttek is páran hozzám, vásároltak is, úgyhogy nálam ez így működik. Egyetértek! Ha én vagyok a vevő, akkor nyilván alkalmazkodom, mert nekem kell a cucc. De mint eladó nem akarok elmenni a város másik felébe, hülye időpontban azért, hogy fillérekért megvegyen tőlem valaki valamit.
2017 11 30
Megnézős témába én se megyek bele, csak ha nagyon közel van hozzám az illető és amúgy is megyek arra. Nálam inkább az veri ki a biztosítékot, hogy átvételnél akadékoskodik, szinte kérdőre von, hogy miért nem új ruhát adok neki 500-ért?? Volt egy eset, amikor nem mérette le velem a nadrágot, és neki mindenképp kell, átadásnál meg közli, hogy hosszú a szára nem kell. Én meg cipeljem egész nap. Hát nem!!
2017 11 30
Sziasztok! Mi a teendő akkor ha a vevő lemérette veled a terméket, és "Jók " lettek a méretek, majd amikor elpostázta közli velem, hogy még is kicsi rá, vagy cseréljem be másikra, vagy vásároljam vissza? Mit tegyek? Köszi előre is a választ. :(
2017 12 08
> gombirenn: > Sziasztok! Mi a teendő akkor ha a vevő lemérette veled a terméket, és "Jók " lettek a méretek, majd amikor elpostázta közli velem, hogy még is kicsi rá, vagy cseréljem be másikra, vagy vásároljam vissza? Mit tegyek? Köszi előre is a választ. :( Szia! Ha lemérted, látta fotón, kifizette, akkor semmit. Velem már volt olyan, hogy a cipő méretei hiába stimmeltek, a fazon miatt végül kicsi lett. Meghirdettem itt újra, az eladóval egyeztetve, és 2 nap múlva el is vitték. Ezt akár felajánlhatod neki te is.
2017 12 08
> trusika: > > gombirenn: > > Sziasztok! Mi a teendő akkor ha a vevő lemérette veled a terméket, és "Jók " lettek a méretek, majd amikor elpostázta közli velem, hogy még is kicsi rá, vagy cseréljem be másikra, vagy vásároljam vissza? Mit tegyek? Köszi előre is a választ. :( > Szia! Ha lemérted, látta fotón, kifizette, akkor semmit. Velem már volt olyan, hogy a cipő méretei hiába stimmeltek, a fazon miatt végül kicsi lett. Meghirdettem itt újra, az eladóval egyeztetve, és 2 nap múlva el is vitték. Ezt akár felajánlhatod neki te is. Köszönöm, írtam neki, meglátjuk mi lesz :)
2017 12 08
Nekem egyszer olyan volt, hogy fele annyi pénzt hozott. Majd a többit postázza. Amikor raktam vissza a ruhát a táskámba, csak kikerekedett a szeme, hogy miért nem adom oda..
2018 09 28