Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

"lebowski" felhasználó tiltása

Sziasztok! Esetleg valaki tud róla valamit? Jött egy utalásom Kovács Gergely névről, és nem tudom, hogy ő lenne-e az a vásárló, mivel a tiltása előtt nem küldött nekem címet. Köszönöm a segítséget, Szabina
27 napja, 16:28
Szia. En ugyan ebben a helyzetben vagyok.
27 napja, 18:14
> zazmasz: > Szia. En ugyan ebben a helyzetben vagyok. Szia. Neked is ő utalt?
27 napja, 18:37
Ogen. Viszont cimet kertem tobb napja akkor meg nem volt tiltva es nem irt, es a penzt se tudom neki vissza utalni mert penztari befizetes volt.
27 napja, 19:00
> zazmasz: > Ogen. Viszont cimet kertem tobb napja akkor meg nem volt tiltva es nem irt, es a penzt se tudom neki vissza utalni mert penztari befizetes volt. Igen, velem is ugyan ez volt/van. Ilyenkor mi a teendő?!
26 napja, 21:14
En meg 2017.08. uzleteltem vele, foxpostba kuldtem neki. Esetleg ha tudjatok utaljatok vissza
26 napja, 21:18
Én a ruhákat is elküldeném neki, de nincs címem. Az összeget meg nem tudjuk visszautalni, mert pénztárból fizetett be.
26 napja, 22:01
Jezus ahhh mar banom hogy nem neztem idoben az ertekeleseket. Most facebookon irt egy kovacs gergely gondolom o. De igy megkerdezte meg van e a furdoruha mert megvenne.
26 napja, 08:12
Elküldenéd a profilját légyszíves? Ez egy kicsit ijesztő.. arra s emlékszik, hogy megvette? :')
26 napja, 09:44
Nem arra nem emlékezett azt írta a barátnője vette meg akkor. csak azt nem értem egy faszi minek keres fürdőruhát. lehet valami perverz??? mert amugy az fb oldala is ilyen semmi, se kép se semmi és amugy még most se ír cimet. Mindent ír csak címet nem.
26 napja, 09:56
https://www.facebook.com/gergely.kovacs.94064176
26 napja, 09:57
Sziasztok! Én talán 4x is üzleteltem vele, sikeresen. Ki kellett várni, az igaz, de mivel az első alkalommal megbízhatónak minősült, mindig bizalommal félretettem neki a termékeket. Nem válaszol egyből és nem is mindig az összes kérdésre, ebből adódhatnak a negatív értékelései. Nem szeretném nyilvánosan megírni a címét, mert mégiscsak személyes adat, de ha utalt már nektek és nem tudjátok hova küldeni, írjatok nekem privát üzenetet és szívesen elküldöm, hova szoktam feladni a csomagokat.
26 napja, 13:48
Nekem még tavaly nyár végén írt egy bikinivel kapcsolatban. Üres ide vele üzenet után megkérdeztem jófejként, hogy érdekli-e, mire annyit írt, hogy igen. Kértem ezek után ismét jófejként, hogy küldjön címet és hogy hogyan postázzam, ha ez megvan elküldöm a számlaszámomat. Reakció két hét múlva annyi volt, hogy küldjem a bankszámlaszámomat... nem tudtam komolyan venni így nem folytattam a beszélgetést. De érdemes megnézni a sok negatívot, illetve hogy kb mindenkitől bikinit szeretne venni, ami elég fura számomra :D
25 napja, 23:12
Szia! Volt egy eladásom a fent írt felhasználónak, nálam is Kovács Gergely néven érkezett meg az összeg, elvileg a párja, aztán meg ki tudja. Tőlem is egy egyberészes bikinit vett meg, úgy látszik nagyon szeret pancsolni :D Én a negatív visszajelzései miatt már alapból feltételeket szabtam, és csak úgy voltam hajlandó adás-vételbe bonyolódni vele, ez jelenti azt, hogy határidőt adtam meg a név és postán maradóhoz a posta címének megadására, ezek után az utalás határidejére is. Kikötöttem, hogy ha bármelyik feltétel nem valósul meg, úgy elállok az egész adásvételtől. Érdekes mód így sikerült minden időben, úgy látszik határozottnak kellett lenni hozzá (:
25 napja, 14:33
Az ilyen eseteket nem igazán tudom hova tenni. Adott egy kedves, kommunikatív vásárló, aki levelezésben normálisnak tűnik (amikor én üzleteltem vele még nem volt egy negatívja sem), aztán egyszer csak borul a bili (gondolom nem véletlenül tiltották ki). Velem is nőként kommunikált (hozzáteszem kedvesen, normálisan) de valahogy furcsa érzésem volt végig, éreztem, hogy valami nem stimmel. Tőlem is fürdőruhát vett annó természetesen.... Végül is (mivel amúgy minden rendben ment) egy rossz szavam sem lehet,de azért most a visszajelzéseket olvasgatva felállt a szőr a hátamon.... Sajnos olyan régen volt hogy már nem tudom visszanézni a bankszámlámon és a levelezéseket is "jó szokásom" szerint töröltem... De a A Kovács Gergely név nekem is nagyon ismerős és az is hogy a "párja" utalt.
25 napja, 18:22
1 2 Következő