Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Tiltó gomb-Inkorrekt viselkedés

Sziasztok! Mostanában folyamatosan csak kérdezős üzeneteket kapok.Szívesen válaszolok,(mégegyszer leírom ami a hirdetésben vagy a profilban is olvasható)mert korrektül válaszolok a kérdésre,de utána nincs folytatás.Ennyire határozatlanok itt az emberek?Miért nincs Felhasználó Tiltása opció?Szerintem nagyon inkorrekt viselkedés,ha kérdez én válaszolok és eltűnik.Szívesen tiltanám részemről a határozatlan vásárlót,érdeklődőt.Kb.10perc alatt megköttet egy üzlet ha vásárolni szoktam az oldalom,mert ha kérdezem és válaszolnak nem hagyom annyiban az egészet hanem befejezem.Bosszantó,hogy ennyire határozatlan emberek is írhatnak üzenetet,amikor csak unatkoznak vagy kedvük tartja. Nagyon hasznosnak tartanám a tiltó gombot.
2019 02 26
Oh, hát én már a postaköltséget is beleírtam a hirdetésekbe, mégis meg szokták kérdezni, hogy akkor mennyi postával? Legszívesebben kibukna belőlem, hogy bazmeg, add össze! :') Vagy a méret, meg hogy mire cserélek... Ezek ott állnak feketén-fehéren, de arra nem veszik a fáradtságot, hogy legalább a leírást elolvassák! Csoda, hogy rákattint egyáltalán az IDE VELE gombra... Ez már tényleg sírva nevetős! Megesett velem, hogy pár hét leforgása alatt háromszor keresett meg ugyanaz a személy cserére, és a végén már megírtam neki, hogy ha negyedszer is rám ír, akkor sem fogok cserélni, mert ahogy elsőre nem találtam olyat nála, ami kellene, valószínűleg huszadszorra sem fogok... Tényleg ennyi szövegértési analfabétát nevelnek ki az iskolákban, ez valami népbetegség, vagy mi van? Egyre több az ilyen, magamat pedig nem érzem olyan vénnek, hogy a BEZZEG AZ ÉN IDŐMBEN szlogennel éljek, de tény, hogy mostanság 10ből 6-7 esetben ilyen emberek írnak rám! És olyan nagy az örömöm, ha le tudjuk zavarni rendesen, gyorsan az üzletet azzal, aki komolyan veszi a dolgokat!
2019 02 26
Szia! Az a baj, hogy szerintem ezzel egyenes út vezetne a visszaélésekhez. Az átvert vevőnek/eladónak sokszor a chat az egyedüli csatorna, amivel érvényesíteni tudja az érdekeit, pl. egy címmel sokszor nem sokat ér... :| Ha a csaló letiltja az átvertet, akkor mi marad segítségnek? A károsult legalább így le tudja írni, hogy megtette pl. a feljelentést. Engem is kiborít mostanában az, hogy 10-ből minimum 6 alkalommal csak üres ide vele üzenetekkel bombáznak, amikor meg visszakérdezek, hogy mit akar a kedves vevő, akkor döbbent csend a válasz, de valahogy akár már egy pozitív tapasztalat is felülírja a sok bosszantó esetet :") :') De az fix, hogy vannak érdekes felhasználók :) :) :)
2019 02 26
Egy olyan opció lenne,hogy akit én nemszeretnék többet látni,azt én ne is lássam,tehát csak magamtól szeretném távol tartani. A jófogáson van ilyen opció,nagyon hasznosnak tartom.Ott ha üzenetet ír és nem tetszik a stílusa van egy olyan gomb,hogy Felhasználó Tiltása és ha ezt megnyomom ő már nekem többet nem írhat.
2019 02 26
Egyetertek, kezd megorjiteni ami itt megy, csomo ruhat kivalaszt, engedek is az arbol majd eltunik az oldalrol. Ir,erdeklodni en valaszolok pedig minden levan irva es ha irok neki hogy akkor kell e ja nem, megjegyzem neki hogy azert szolhatna majd hozzam vagja hogy o nem akarta megvenni :D akkor minek kersz meretet amikor kivan irva konyorgom?! A csere a kedvencem, minden hirdetesm ugy kezdem hogy olvassa el a bemutatkozasom amiben benne van hogy nem cserelek de minden hirdetes vegen is ott van de erre szarnak mar bocsanat hogy vegig olvassak es odabufog nekem egy olyan hogy szia,csere? Ez a legtobb levelezesem, nagyon irritalo!
2019 02 26
Az én hozzászólásom miért lett törölve? A témához kapcsolódóan írtam, korrekt, normális stílusban. Erre bezzeg van idő!!!!
2019 02 27
> lacrymosa: > Oh, hát én már a postaköltséget is beleírtam a hirdetésekbe, mégis meg szokták kérdezni, hogy akkor mennyi postával? Legszívesebben kibukna belőlem, hogy bazmeg, add össze! :') Vagy a méret, meg hogy mire cserélek... Ezek ott állnak feketén-fehéren, de arra nem veszik a fáradtságot, hogy legalább a leírást elolvassák! Csoda, hogy rákattint egyáltalán az IDE VELE gombra... Ez már tényleg sírva nevetős! > Megesett velem, hogy pár hét leforgása alatt háromszor keresett meg ugyanaz a személy cserére, és a végén már megírtam neki, hogy ha negyedszer is rám ír, akkor sem fogok cserélni, mert ahogy elsőre nem találtam olyat nála, ami kellene, valószínűleg huszadszorra sem fogok... Tényleg ennyi szövegértési analfabétát nevelnek ki az iskolákban, ez valami népbetegség, vagy mi van? Egyre több az ilyen, magamat pedig nem érzem olyan vénnek, hogy a BEZZEG AZ ÉN IDŐMBEN szlogennel éljek, de tény, hogy mostanság 10ből 6-7 esetben ilyen emberek írnak rám! És olyan nagy az örömöm, ha le tudjuk zavarni rendesen, gyorsan az üzletet azzal, aki komolyan veszi a dolgokat! Jaj ezt ne is mondd,időről időre nekem is felbukkan egy-egy ember ,írnak kb 1-2 hét alatt vagy 5 termékemre cserével kapcsolatban...Én is nézek,ha elsőre nem találtam semmit,később se fogok..::D Másik kedvencem a megvan még? Nem vaze ,azért hirdetem,mert már rég eladtam... :D
2019 03 01
> CzinglerA: > Egyetertek, kezd megorjiteni ami itt megy, csomo ruhat kivalaszt, engedek is az arbol majd eltunik az oldalrol. > Ir,erdeklodni en valaszolok pedig minden levan irva es ha irok neki hogy akkor kell e ja nem, megjegyzem neki hogy azert szolhatna majd hozzam vagja hogy o nem akarta megvenni :D akkor minek kersz meretet amikor kivan irva konyorgom?! > A csere a kedvencem, minden hirdetesm ugy kezdem hogy olvassa el a bemutatkozasom amiben benne van hogy nem cserelek de minden hirdetes vegen is ott van de erre szarnak mar bocsanat hogy vegig olvassak es odabufog nekem egy olyan hogy szia,csere? > Ez a legtobb levelezesem, nagyon irritalo! Ezzel én is így vagyok. Most folyamatosan töltök fel dolgokat, több oldalas az eladó holmik listája, nyilván okkal. Van egy kiscsaj, aki hetente legalább egyszer ír, hogy "nézz be hozzám cserére :)". Egyrészt az oldalam leírásában ott szerepel többször is, hogy NEM CSERÉLEK.. plusz minden üzenetére visszaírom (haha, copy/paste-tel másolva), hogy inkább te nézd meg (végre... ) az oldalam leírását, mert ott áll, hogy nem cserélek. Ráadásul a múlt héten is, és azelőtt, azelőtt, stb. megírtam privát üzenetben, hogy nem cserélek, miért nem lehet ezt megérteni?! Kezdem azt hinni, egy kis robotika... 😆 Na ő lenne az első, aki tiltanék, ha lenne ilyen gomb. LEGYEN! LEGYEN! 😊🙌🙏 A "megvan még?" utáni eltűnés szintén klasszikus.. Megvan, persze. Vagyis akkor nem kell neki.. Felnőtt fejjel én nem értem ezeket a kislányokat. Ők nyilván ráérnek, bár én huszonévesen is értelmesebb dolgokkal töltöttem az időt, mint szórakozásból írogatás adásvételi oldalakon.
2019 03 04
👈 Valakinél láttam egyébként ezt az avatart (jár neki a 👏 tényleg jó ötlet), hát készítettem magam is egyet. Főleg, miután ma is kioktatott egy kislány (nyilván ő volt felháborodva, miután nem cserebélek vele), hogy GARDRÓBCSERE az oldal neve. Csak az oldal aljáig kellene görgetni, de az sem megy. Minden nap egyre jobban örülnék egy tiltás gombnak. Ahogyan írtátok a jófogást, vagy akár a facebook is példa lehetne. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/b9d11ca47ff55c95f370d95f6bcdf32c.jpg)
2019 03 05
> cat88.9: > 👈 Valakinél láttam egyébként ezt az avatart (jár neki a 👏 tényleg jó ötlet), hát készítettem magam is egyet. Főleg, miután ma is kioktatott egy kislány (nyilván ő volt felháborodva, miután nem cserebélek vele), hogy GARDRÓBCSERE az oldal neve. Csak az oldal aljáig kellene görgetni, de az sem megy. Minden nap egyre jobban örülnék egy tiltás gombnak. Ahogyan írtátok a jófogást, vagy akár a facebook is példa lehetne. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/b9d11ca47ff55c95f370d95f6bcdf32c.jpg) Ez nagyon király! :') Na ezek után nyögjön bárki is annyit üzenetben, hogy "szia, csere?". Ezen bosszankodom, legalább szerkesztene meg egy mondatot, hogy "Szia, benéznél hozzám cserére?" Meg valaki írta, hogy több dolgom is érdekelné, néztem, nagyon nem találtam cserés dolgokat, mondtam, hogy ingyen postázok, hát az neki nem jó... Nem tudom sajnálni az ilyet. Pedig gondosan megírtam minden fontos infót, köztük azt is, hogy miket keresek cserére, felesleges cuccokat úgysem fogok cserélni, hogy azt mondhassam, hogy oké, na, cserélek!
2019 03 05
> lacrymosa: > > cat88.9: > > 👈 Valakinél láttam egyébként ezt az avatart (jár neki a 👏 tényleg jó ötlet), hát készítettem magam is egyet. Főleg, miután ma is kioktatott egy kislány (nyilván ő volt felháborodva, miután nem cserebélek vele), hogy GARDRÓBCSERE az oldal neve. Csak az oldal aljáig kellene görgetni, de az sem megy. Minden nap egyre jobban örülnék egy tiltás gombnak. Ahogyan írtátok a jófogást, vagy akár a facebook is példa lehetne. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/b9d11ca47ff55c95f370d95f6bcdf32c.jpg) > Ez nagyon király! :') Na ezek után nyögjön bárki is annyit üzenetben, hogy "szia, csere?". Ezen bosszankodom, legalább szerkesztene meg egy mondatot, hogy "Szia, benéznél hozzám cserére?" Meg valaki írta, hogy több dolgom is érdekelné, néztem, nagyon nem találtam cserés dolgokat, mondtam, hogy ingyen postázok, hát az neki nem jó... Nem tudom sajnálni az ilyet. Pedig gondosan megírtam minden fontos infót, köztük azt is, hogy miket keresek cserére, felesleges cuccokat úgysem fogok cserélni, hogy azt mondhassam, hogy oké, na, cserélek! Lacrymosa! Nem fogod elhinni... És megtette..! Megtette!! 😵🤦‍♀️ Teljes agyhalál. (Legszívesebben még a nevét is feltüntetném itt). Pláne, hogy megkérdezi, hogy a 36-os nadrágot nem cserélem-e ugyanolyan 34-esre.😩🤣 (Ott áll a hirdetésben, hogy már nem jön rám, ami egyértelműen azt jelenti, hogy kicsi). Nem is tiltógomb kellene ide, hanem szövegértési-teszt, mert bizonyos emberek képtelenek értelmezni a leírt szöveget. Előbb azt kellene gyakorolni, ahelyett, hogy széttrollkodják az ilyen oldalakat.
2019 03 06
> cat88.9: > > lacrymosa: > > > cat88.9: > > > 👈 Valakinél láttam egyébként ezt az avatart (jár neki a 👏 tényleg jó ötlet), hát készítettem magam is egyet. Főleg, miután ma is kioktatott egy kislány (nyilván ő volt felháborodva, miután nem cserebélek vele), hogy GARDRÓBCSERE az oldal neve. Csak az oldal aljáig kellene görgetni, de az sem megy. Minden nap egyre jobban örülnék egy tiltás gombnak. Ahogyan írtátok a jófogást, vagy akár a facebook is példa lehetne. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/b9d11ca47ff55c95f370d95f6bcdf32c.jpg) > > Ez nagyon király! :') Na ezek után nyögjön bárki is annyit üzenetben, hogy "szia, csere?". Ezen bosszankodom, legalább szerkesztene meg egy mondatot, hogy "Szia, benéznél hozzám cserére?" Meg valaki írta, hogy több dolgom is érdekelné, néztem, nagyon nem találtam cserés dolgokat, mondtam, hogy ingyen postázok, hát az neki nem jó... Nem tudom sajnálni az ilyet. Pedig gondosan megírtam minden fontos infót, köztük azt is, hogy miket keresek cserére, felesleges cuccokat úgysem fogok cserélni, hogy azt mondhassam, hogy oké, na, cserélek! > Lacrymosa! Nem fogod elhinni... És megtette..! Megtette!! 😵🤦‍♀️ Teljes agyhalál. (Legszívesebben még a nevét is feltüntetném itt). Pláne, hogy megkérdezi, hogy a 36-os nadrágot nem cserélem-e ugyanolyan 34-esre.😩🤣 (Ott áll a hirdetésben, hogy már nem jön rám, ami egyértelműen azt jelenti, hogy kicsi). Nem is tiltógomb kellene ide, hanem szövegértési-teszt, mert bizonyos emberek képtelenek értelmezni a leírt szöveget. Előbb azt kellene gyakorolni, ahelyett, hogy széttrollkodják az ilyen oldalakat. Hát ez aztán teljesítmény! :') Nekem most olyan írt cserére, akinek az adatlapján nagybetűkkel ki van írva, hogy nincs csere... WTF?? Akkor miért ír rám, vagy csak neki szabad cserélni, de ha én írnék elsőnek, elküldene a búsba? Vannak itt érdekes emberek, végül is nem lehetünk egyformák, unalmas is lenne, ha mindenki értelmezni tudná azt, ami oda van írva... :')
2019 03 07
A legjobb, ha nem is reagálsz a cserés megkeresésekre, írd ki adatlapra, hogy nem fogsz válaszolni ilyenekre. Így elkerülhető, hogy bunkó parasztnak állítsanak be, netán ezért negatívot is adjanak, hiszen ki van írva... Más tészta, hogy ugye nem olvassák el, csak lesz mire hivatkozni. Nekem 40es lábú írt egy 38as bakancsra, hogy hányas, holott le van írva. Igen, sajnos ennyire felületesek néhányan. Visszajelzést is luxus írni utóbbi időben, legalább 10 visszajelzésem lenne pluszban...
2019 03 08
Igen, ezzel a tétellel kell majd bővíteni a felsorolást. Tiszta dedó.. 🙄 Bár ez is egy érdekes kérdés, látom, hogy szokás akkor is negatívozni, ha egy hétig nem tud válaszolni az eladó. Értékelést egyértelműen csak lezajlott adásvétel után hagynék és hagyok is. E téren is azonosak egyébként a tapasztalataink: nekem is 8-10-zel több értékelésem lenne elvileg. Sok kislány viszont arra már lusta. Bár olyan is volt, hogy egy nő kérdezte, hogy kell, mert ő nem látja át az oldalt, stb. Habitusomból adódóan alap volt, hogy segítek neki. Gyártottam screenshotokat, amiből egy óvodás is megtudná csinálni, majd azzal a lendülettel örökre eltűnt. No comment.
2019 03 09