Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Köszönöm a választ...

Olvastam már több felhasználó megjegyzését ebben a témában, és én sem vagyok kivétel, szóval most plusz egy. Köszönöm azoknak a felhasználóknak, akik magasról .....az üzeneteimre, és annyi nem telik tőlük, hogy "köszi, nem". Azt felejtik el, hogy az oldal kiírja, hogy aktívak vagyunk, vagy mikor voltunk fent utoljára. Persze lehet, hogy hibás az oldal, aktívnak jelez, ha nem is voltunk fent, ezt még megértem, DE attól egyértelművé válik, hogy kiírtuk egy/több termékünkre, hogy "foglalva", "elkelt", vagy töltöttünk fel új termékeket...szóval nagyon köszönöm a hülyének nézést, igazán jól esik. Azért nem írok visszajelzést, mert tudom, hogy visszakapom., még akkor is ha nekem van 100%-ban igazam. Kicsit több korrektséget kérek, ha már én is megadom és nem sikítom le egyből a fejét mindenkinek...ne kérjek lehetetlent igaz? x-) :')
2020 02 21
Sajnos átérzem a helyzetet , velem is gyakran megesik :( Én azt vettem észre, hogy amióta "nem fejlesztik" az oldalt (vagy legalábbis nincs látványos változás és főleg kommunikáció ) úgy érzem egyre több és több az ilyen "tojok mindenre " felhasználó ( valahol amilyen az oldal , sajnos olyan a közössége is ) :( Kár az oldalért, mert nagyon klassz, összetartó és pörgő közösség volt itt amikor pár éve regisztráltam. De most már én sem szívesen járok fel ide :( Remélem valami isteni csoda történik még és visszajönnek a " régi szép idők" , nagyon szurkolok érte.. Addig is marad a végtelen türelem és az elengedés - jobban nem tudsz tenni :(
2020 02 21
Ohh, teljes mértékben átérzem, nem vagy egyedül, ha ez esetleg nyújt némi vigaszt :') Én szoktam még egy végső üzenetet dobni, hogy hátha... abban leírva, hogy talán nem ment át az ezelőtti üzenetem, és leírom újra, hogy miről is szólt az előző levelem (vagy leveleim, mert van, hogy egymagammal egyoldalúan ellevelezgetek, egy ideig még vicces is, de ugye csak idegesít a végére), na és ha erre sem képes reagálni, pedig volt fent, akkor hagyom a ..csába! :') Nem tudunk mit tenni, ez van. Ami még baromira idegesít, és most kiadom magamból, az az, hogy tökéletes áldozat-jelöltekkel van tele az oldal. Be is írtam anno a saját SEGÍTSÉG, HOGY NE VERJENEK ÁT topicomba, hogy mikre kéne figyelni, hogy szűrhetjük ki, hogy ne baszarintsák át a fejünket, néhány csalógyanús felhasználók linkjei is ott vannak, erre sorra követik el mindig ugyanazokat a hibákat, és ehhez egyszerűen már nem is kommentelek mit, mert még megsértődnének, mert ezek szerint egyeseken segíteni sem lehet! Komolyan, ott van, hogy ne küldjünk már pénzt borítékban senkinek, erre mit csinálnak, küldenek úgy! Vagy hogy 0 értékelésesnek, aki menő cuccot árul (TH kabinbőrönd volt a legutóbbi, amin megint felment a vérnyomásom) gyanúsan alacsony áron, azzal óvatosan, előreutalással inkább ne, esetleg utánvét (bár küldhet féltéglát, mondjuk a kabinbőrönd helyett nem tudom mit küldene :') ) és még be is írtam a topicban, hogy remélem nem 10 embernek adja el párhuzamosan, hogy utána menjen a köpködés, erre mit látok? Sorra jönnek arra a profilra a negatívok, hogy utaltak, bőrönd meg sehol... ,:) Most lehet, megsértődnek egyesek, de sajnos sütnivalót nem tudok átadni fórumon keresztül, esküszöm, bárcsak tehetném!!!
2020 02 21
> Ami még baromira idegesít, és most kiadom magamból, az az, hogy tökéletes áldozat-jelöltekkel van tele az oldal. Be is írtam anno a saját SEGÍTSÉG, HOGY NE VERJENEK ÁT topicomba, hogy mikre kéne figyelni, hogy szűrhetjük ki, hogy ne baszarintsák át a fejünket, néhány csalógyanús felhasználók linkjei is ott vannak, erre sorra követik el mindig ugyanazokat a hibákat, Az a baj ezzel szerintem, hogy sokakhoz már csak későn jut el a hasznos információ / fórumbejegyzésed, amikor már késő, és már csak hasonlóan megkárosított felhasználókat keresnek. Azt volna a tuti (bár ez valószínűleg csak egy álom marad), hogy lenne egy hivatalos gardróbcserés tájékoztató pop-up ablak ( vagy valami infó doboz a weboldalon jól látható helyen), ami minden termékre kattintáskor nagy piros betűkkel figyelmeztetne, hogy mire figyeljünk. A legtöbb ember szerintem webshopként kezeli /használja ezt az oldalt, bele sem gondol mennyi csaló lehet itt. Jó, jó mondjuk gyanús kellene hogy legyen az 1000 ft-os Májkülkorsz alapból is, de van aki csak azt látja, hogy most valami szuper jó vételt csinál, és azonnal ráugrik .. sajnos nem gondol bele, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen. Vicces de emlékszem 14 éves koromban (amikor még viszonylag új dolog volt az internet) tényleg elhittem , hogy "engem sorsoltak ki a sok ezer ember közül a nagyszerű lottó nyereményre, és csak most csak itt átvehetem" :') :') még emlékszem is ahogy lelkendezve mondtam is anyának, hogy gyere add meg a bankkártya adataidat , mert máshogy nem tudják elpostázni nekem a csúcs telót :') :') pedig esküszöm , nem vagyok teljesen hülye, csak annyira akartam benne hinni, hogy meg sem fordult a fejemben hogy csak átverés. Kb pszichológia az egész.
2020 02 21
Webshopként kezelik egyesek? Ez baromság, ki van írva, hogy vásárolhatsz, eladhatsz vagy cserélhetsz... No, azért csak nem ennyire vakon, nyilván a webshopokban cserélni is lehet, mi? :') Az már az oldal üzemeltetőinek is a szégyene, hogy ennyi itt a csaló, van pl. a blog, ahol divattanácsok helyett mondjuk nagyszerűen össze lehetne foglalni, hogy az oldalon hogy tudunk biztonságosan vásárolni. Van egy fogyasztói panaszokkal foglalkozó blog, na, ott is olyanokat olvasok néha... hogy fel van valaki háborodva, hogy az ingyen hitel sincs ingyen ( BAKKER, SEMMI SINCS INGYEN!!! :') ) mert ugye ilyen, meg olyan százalékokat azért csak levonnak mindenféle jogcímen, de pl. apró betűs részben fel is tüntetik, hogy jöhetnek még x értékű egyéb kiadások... Másfelől a hazai oktatás színvonalának szégyene is, ami itt tükröződik, mert a figyelmet és az értő olvasást komolyabban is vehetnék és rendesen meg is taníthatnák az iskolákban. Nem csoda, ha dúskálnak a csalók mások kárára. 10-ből jó, ha 2 ember elolvassa a tétel melletti leírást, a bemutatkozást meg sajnos inkább 10-ből csak 1. És sorra jönnek az értelmetlen kérdések, ha meg megírom, hogy a leírásban szerepel, (amiben benne van, hogy részletek bővebben a bemutatkozásban, mert nem kisregényt akarok minden egyes holmi mellé írni, hanem egyszer érthetően megfogalmazok mindent a bemutatkozás szövegében), akkor sokan vagy megsértődnek, hogy ők nem olvasgatnak, vagy eltűnnek és soha többé nem hallok felőlük. Most beugrott egy átélt jelenet pár évvel ezelőttről, felsőoktatásban tanulókkal dugig tömött, úgynevezett kollégista vonat volt. Ott ülök közel a wc-hez, és jön egy csávó, elkezdi rángatni a wc ajtaját, körbejárja, nem jár sikerrel, jön mellé egy lány is, az is rángatni kezdi, aztán nagy nehezen rájöttek, hogy gombnyomással működik, ami feketén-fehéren ki van írva a wc ajtajára, a gomb is jól látható helyen, szóval ennyire felületesek mostanság az emberek...
2020 02 22
Kint van biz ám! :') ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/68b06c93f23cb0ee8bb540f40ebf108f.jpg) Elszomorító, hogy ez a helyzet, nekem pl. úgy kell szólni az oviban, hogy tegyenek már ki minden hasznos infót a faliújságra, mert azt hiszik, ha kiteszik frászbúkra, ott mindenki elolvassa. Ja, de én meg pont nem vagyok fent, ezért konkrétan hülyének néznek, hogy minden nap megkérdezem, hogy nem-e kell valamit beadni, hozni a gyereknek, milyen programok várhatóak...stb. Akkor meg minek van faliújság, vegyék le a francba! :') Azután tették ki a téli szünet időpontját is, mikor szóvá tettem, hogy sehol sem láttam kiírva. Van olyan, mikor félreolvasok, a Gazdálkodj okosan-t volt, hogy garázdálkodj okosan-nak néztem :') Na, ott azért rájöttem, hogy valami nem stimmel. Élettársam meg a jó kis svájci frankos végtörlesztéskor a bankban olvasta el az orra alá dugott papírt alaposan, az ügyintéző szó szerint kihúzta volna a kezéből aláíratlanul, erre ugye beszólt, hogy még nincs aláírva, várjon már. Nagyon nem tetszett neki, de hát ha már el lehet olvasni, hogy mit fog aláírni a paraszt... ,:) Jaj, meg a nagyobb cégeknél tapasztaltam állásra jelentkezős felvételi tesztnél, hogy van egy papír, amin mindenféle hülyeség van írva több pontba szedve (pl. rajzolj szívecskét, vagy tökömtuggya mit a papírra...), viszont a legelső utasítás az, hogy olvasd végig őket. No, én nekiálltam olvasni, és néztem jobbra, néztem balra, a többiek elkezdtek pingálni, én meg olvasom tovább, az utolsó utasítás meg az volt, hogy semmi mást se írjak a papírra, csak a nevemet. No, mikor a végére értek a rajzolgatós sorstársak, elkezdték áthúzni, vagy próbáltak új lapot kérni... Ez is miért? Mert nem figyeltek. ,:)
2020 02 22
Én, ha úgy látom, hogy gyanús a felhasználó, rákeresek a fórum keresőjével, vagy a termékei képeinek próbálok utána nézni téma szerint, volt már, hogy más termékét hirdette sajátjaként és már szerepelt a neve a fórumon, nem csapok rá a dolgaira egyből, mint a gyöngytyúk a t.....-ra x-) ,:) Volt már felhasználó, akinek minden ki volt írva, hogy postáz, foxpostol, mi az, ami nem megoldható. Közben meg tőlem kérdezte, hogy mi mennyibe kerülne...neki ki volt írva, hogy nincs utánvét, de tőlem úgy vásárolna...100%, hogy gondolkodás nélkül másolta a bemutatkozást valahonnan...hát ez a ciki, nem a faláb. A másik kedvenc vásárlóm meg ír, hogy biztosan kell a termék, majd válaszolok a szállítási lehetőségekkel kapcsolatban, mert persze nem olvasta el...majd elkezd kötekedni, hogy tartós e az ékszer, vagy nem törik e szét a termék miközben odaér hozzá, erre is válaszolok még normálisan, majd eltűnik és többet nem ír, pedig neki nagyon kellett az a valami. :s ,:( ,:)
2020 02 23
A 100%, hogy megveszi, meg hogy tuti biztos elviszi, sajnos semmire sem garancia. ,:) Most éppen kínlódok még egy lánnyal, rám írt konkrét vételi szándékkal, és mivel 2 termékről volt szó, ment volna rá ugye a 20%-os akció is, de 4 napja próbálok kicsikarni belőle legalább egy "kösz, nem kell" üzenetet, mert kb. skizofrénnek érzem magam, hogy egyoldalúan levelezek saját magammal :') Meg ami felbosszantott pár napja, hogy lemaradtam egy jó árú parfümről, amit a hirdetett ár duplájáért másnap fel is tett a kedves vásárló krémmániára! :') Ide ugye nem merte... ,:) Egy kis pozitívum mára azért akadt, sikerült személyesen cserélni egy GCS-s lánnyal, minden rendben ment, úgyhogy nem temetem, max csak siratom az oldalt. x-)
2020 02 23
Sziasztok! Eladásom még nem volt. Érdeklődések akadtak, melyekből kiderült a cuccaimhoz írt termékleírást se olvasták el. Pedig állítólag akarja a terméket és nem érdekli miként átvenni stb... Türelmetlenek az emberek. Az FB és Insta világában megszokták, hogy csak a képeket nézik. Szóval sajnos aki így áll hozzá annak hiába írjuk ki a Fórumra kik a csalók. :( Sokan pedig, ahogy mondani szokták "szentírásnak" veszik ami valamilyen médiafelületen kerül eléjük, ilyen a net is. Egykor dolgoztam egy állami hivatalban és ügyfelek jöttek nyitvatartási időn kívül is, mert a neten azt olvasták nyitva vagyunk, aztán persze szídták a portást, meg másnap az ügyintézőket, hogy nem fogadták őket. Valaki egy magánszemély készített egy ingyentárhelyen honlapot és kiírta a hivatalunk nyitvatartását tévesen, mert azóta többször is változott. Tette, hogy Google hirdetést tehessen ki az oldalára és abból várta a bevételeket. Sajnos a reklám reményei nem jöttek be, új hobbit talált vagy ne adj Isten meghalt, de a hivatal hiába próbálta meg vele a weblapján keresztül felvenni a kapcsolatot, nem reagál, ott virítanak a téves infók. Az ingyen webhely szolgáltatótól azt felelték a honlap tulajával kelle egyeztetni, ők nem vállalnak felelősséget azért XY mit írt ki. Sok ügyfélnek meséltük ezt, mire közölték a hivatal ne engedje ezt, meg eleve kellett az engedélyünk ehhez. Nem így van, nem kérdeztek minket és nem kell engedélyhez kötni az infokat. A neten mindenki az írhat ki amit akar, sajnos a csalók is.
2020 02 23
A vevők sokszor úgy vélik a honlapok mögött nagy bevételek állnak. (Ezt akkor is így hiszik, mikor nincs így.) Szerintük: Jól keres az üzemeltető, a GardróbCserén eladók (bárcsak így lenne!) és úgy érzik, mivel szerintük "pénz" van a rendszerben, meg adminisztrátor, az garancia, és az üzemeltetőknek nyilván érdekük a hirdetések ellenőrzése, csalók kiszűrése... És a FB sem megoldás, azoknak akik nem akarnak olvasni hiába írják ki oda, vagy akár otthonukkal szemben toronyház nagyságú oriásplakátra az infokat, mert viselkedésük miatt elkerüli őket. Én egykor vezettem betegségről honlapot - orvosi segítséggel. (Igen, anyagi haszon nélkül, bár néha olyanoktól akik nem ismertek se engem, se a helyzetemet, kaptam havi egy emailt, hogy biztos gennyesre keresem vele magam. Erre udvarias válaszomban megadtam az elérhetőségeimet , ajánlottam nyugodtan pereljen be, ha szerinte gond lenne, ha a honlapra szánt napi több órás munkámért keresnék, de sajnos csak kiadásom van, például domain, + tárhely fizetése, amit bíróság előtt is számlákkal bizonyíthatok, akárcsak azt, hogy egyfajta bevételem van az is másféle, államilag elismert, törvényes munkából, ami mellett nem lehet más bevételem, adóhatóság ellenőrzi. - Na erre valahogy sosem válaszoltak vissza, pert sosem indítottak ellenem az összeesküvés hívők.) - De ami rosszabb volt: Nagyon sokszor a betegek nem olvasták el a lap információit, (pedig nem szellemi képességeket vagy türelmet érintő kórképről volt szó), áttekinthető volt az oldal struktúrája, pontokba pár soros fejezetekbe szedve a tudnivalók, de az orvos-válaszol fórum igénybevétele helyett inkább küldtek emailt: "Szia! Két hete tudtam meg, hogy én is ilyen beteg vagyok. Mit lehet tudni erről?" - Várták emailben gyorsabban és főleg rövidebben megtudják ami lényeges. (Pár éve már más okokból nincs meg a lap, például azért, mert romlott az állapotom és nem tudok már weblapokat karbantartani, fejleszteni.)
2020 02 23
Amit jelezni szeretnék: Nincs türelmük az embereknek és felnőttek generációk, akiket nem neveltek és a gyors technika világában azonnal akarnak mindent, felületesen tájékozódnak és általában azt se tudják ők mit akarnak. (Tisztelet persze a kivételeknek - akire ez nem vonatkozik kérem ne vegye magára!) Nincsenek tisztába vele, hogy a tudáshoz, haladáshoz idő, türelem és információgyűjtés, meg az infok átgondolása kell.
2020 02 23
> OptimistaAdri: > Amit jelezni szeretnék: Nincs türelmük az embereknek és felnőttek generációk, akiket nem neveltek és a gyors technika világában azonnal akarnak mindent, felületesen tájékozódnak és általában azt se tudják ők mit akarnak. (Tisztelet persze a kivételeknek - akire ez nem vonatkozik kérem ne vegye magára!) Nincsenek tisztába vele, hogy a tudáshoz, haladáshoz idő, türelem és információgyűjtés, meg az infok átgondolása kell. Megengedsz egy észrevételt? Lehet azért nincs eladásod, mert csak személyes átvételt vállalsz, így olyan mértékű vásárlótömeget zársz ki, ami lehet már régen széthordta volna a boltot. A múltkor én is nagyon szerettem volna egy kabátot, azonnal utaltam volna érte, és mégsem, mert csak személyes átvétel...azt mégsem mondhattam volna neki, hogy jóóóóóó, én vagyok a fox automata, találkozzunk az allee-ben, csak tedd be a csomagot, és már meg is vagyunk:)
2020 02 24
> lacrymosa: > Ami még baromira idegesít, és most kiadom magamból, az az, hogy tökéletes áldozat-jelöltekkel van tele az oldal. Be is írtam anno a saját SEGÍTSÉG, HOGY NE VERJENEK ÁT topicomba, hogy mikre kéne figyelni, hogy szűrhetjük ki, hogy ne baszarintsák át a fejünket, néhány csalógyanús felhasználók linkjei is ott vannak, erre sorra követik el mindig ugyanazokat a hibákat, és ehhez egyszerűen már nem is kommentelek mit, mert még megsértődnének, mert ezek szerint egyeseken segíteni sem lehet! Komolyan, ott van, hogy ne küldjünk már pénzt borítékban senkinek, erre mit csinálnak, küldenek úgy! Vagy hogy 0 értékelésesnek, aki menő cuccot árul (TH kabinbőrönd volt a legutóbbi, amin megint felment a vérnyomásom) gyanúsan alacsony áron, azzal óvatosan, előreutalással inkább ne, esetleg utánvét (bár küldhet féltéglát, mondjuk a kabinbőrönd helyett nem tudom mit küldene :') ) és még be is írtam a topicban, hogy remélem nem 10 embernek adja el párhuzamosan, hogy utána menjen a köpködés, erre mit látok? Sorra jönnek arra a profilra a negatívok, hogy utaltak, bőrönd meg sehol... ,:) Most lehet, megsértődnek egyesek, de sajnos sütnivalót nem tudok átadni fórumon keresztül, esküszöm, bárcsak tehetném!!! Na, ez az. Az admin valódi feladata az lenne, hogy az ilyen hirdetéseket szűrje ki, és nem a több száz pozitív visszajelzéssel rendelkező eladók hirdetéseit törölgesse, ha netán Úristen! használt egy katalógus fotót. Egyáltalán nincs tisztelve itt az, aki már valamit letett az asztalra...a 0 visszajelzéses kamuprofilok bezzeg hasítanak szabadon.
2020 02 24
Én a kisállat ruházat kategórián vagyok mai napig kiakadva, értelmesebb lenne helyette egy lakástextil, lakásdekor kategória. Vagy szolgáltatás kategória és oda ömleszteni a kuponokat, utalványokat, szépségápolási szolgáltatásokat. De ez csak az én szerény véleményem. Jelentés gomb az 10000%, hogy jól jönne, ugye ha csalógyanús profil lenne, vagy már 1-2 negatív befigyelt, lehetne jelenteni, és letiltanák, mielőtt megszaporodnak a negatívok. A felületesség úgy tűnik, mai népbetegség. Tegnap rám írt egy lány, hogy egy blézer mellszélességét mérjem le, holott ott van a leírásban, erre fel is hívtam a figyelmét ,:)
2020 02 24
> Méhészlány: > > OptimistaAdri: > > Amit jelezni szeretnék: Nincs türelmük az embereknek és felnőttek generációk, akiket nem neveltek és a gyors technika világában azonnal akarnak mindent, felületesen tájékozódnak és általában azt se tudják ők mit akarnak. (Tisztelet persze a kivételeknek - akire ez nem vonatkozik kérem ne vegye magára!) Nincsenek tisztába vele, hogy a tudáshoz, haladáshoz idő, türelem és információgyűjtés, meg az infok átgondolása kell. > Megengedsz egy észrevételt? Lehet azért nincs eladásod, mert csak személyes átvételt vállalsz, így olyan mértékű vásárlótömeget zársz ki, ami lehet már régen széthordta volna a boltot. A múltkor én is nagyon szerettem volna egy kabátot, azonnal utaltam volna érte, és mégsem, mert csak személyes átvétel...azt mégsem mondhattam volna neki, hogy jóóóóóó, én vagyok a fox automata, találkozzunk az allee-ben, csak tedd be a csomagot, és már meg is vagyunk:) "Én vagyok a fox automata" na ezen most sírok :') :') Ez csak egy sarkalatos példa, de még pesti voltam, és egy lánytól azért nem tudtam vásárolni, mert közölte, hogy pontos összeget kér, nem ad vissza, ha többet adok, házhoz kell mennem, megszabott időpontban (reggel 6-7 munka előtt, Budapest másik vége), kaputelefon számot ad, mert ő "nem fog rám várni az utcán, mert neki rossz tapasztalatai vannak". Erre azt mondtam, hogy mi van akkor, ha zárt térben találkozunk -pláza- és nem kell rám várni, mert én szoktam hamarabb ott lenni? Erre azt a választ kaptam, hogy a boltba is elmegyek, ha kell valami, akkor hozzá is el tudok menni, de inkább mondjam meg nyugodtan, hogy nem tetszik a ruha, azt jobban megértené. :s :| így nem vásároltam tőle.
2020 02 24
1 2 3