Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

NEm ír vissza de fel jön az oldalra

Sziasztok ! Ti mit kezdetek az olyan emberekkel akiknek írtok, de nem irnak vissza , de közben meg feljönnek az oldalra ? LEhet az ilyen embernek negetív értékelést adni? Jogos vagy nem? Én sokszor belefutottam az ilyenbe, és volt már hogy adtam ilyenért negativot akinek írtam de nem irt vissza,de láttam hogy hogy többszőr fent volt, utána meg amikor megkapta a negativot egyből írt és fel volt háborodva. Én nem adok ok nélkül negativot,de hogy ha fel jön az ember az oldalra és van egy üzenete egy terméke iránt érdeklődnek, akkor csak vissza írok. Véleményt szeretnék kérni ezzel a témával kapcsolatban, hogy szerintetek jár e negatív értékelés ez miatt ?
2023 01 11
Szia! Szerintem sajnos az is lehet a háttérben, hogy mivel te férfi névvel vagy fent és mi nők gyakorlatilag majdnem minden nap kapunk itt az oldalon valami perverz érdeklődést vagy üzenetet férfiaktól, ezért sokan bizalmatlanok, meg se nyitják, vagy törlik az üzeneted, vagy simán csak azt hiszik, hogy valami perverz érdeklődés lesz belőle, hogyha válaszolnak rá :( .
2023 01 12
Igen ez sajnos benne van :( így az a baj nehéz gyűjteni a pozitiv értékelést :/ ,de aki ismer és tudja hogy én nem olyan vagyok és láthatják hogy van egy pár pozitív értékelés, persze szoktam érdeklődni termékért, de olyan szándékkal mert vagy megvenni vagy cserélni szeretném, akár több dolgot is adok egyért vagy csere terméket és pénzt is. Meg persze eladni is . Köszi a választ.
2023 01 12
én jártam így egy hölggyel amikor tavaly először vásárolt tőlem nagy nehezen átutalta a pénzt , de most már egy hónapja lefoglalt egy parfümöt írtam neki hogy mikor utal( jó azt mondta hogy nincs netbankja csak postán tud utalni) de még semmit nem írt vissza rengeteg negatív visszajelzése van. Most az ilyennel mit lehet csinálni? Várni hátha utal, mert az adatokat megadtam, másnak egyenlőre nem tudom így ígérni a parfümöt mert nem tudom hogy mi lesz.........
2023 01 16
Azt tudod vele csinálni hogy, el adod annak akinek kell, nem lehet várni az ilyenekre, főleg ilyen sokáig,de aki télleg meg akarja venni az nem foglalja ilyen sokáig , ha már ennyi időd várt akkor már egy fizetés biztos volt neki eddig, és ha már le foglalta akkor azon van az ember hogy a fizetésből tesz fére rá. Én is meg értem azt hogy nincs ugy pénze majd fizetéskor, nekem tavaly volt egy ilyen hogy egy csaj le foglalt egy bokacsizmát,csak mondta a fizetést várjuk meg, Mondom neki oké, és a kövekező hónapban 10. után 2-3 nappral rá irtam, gondoltam már addig kapott fizetést , utána már azt igérgette majd jövöhéten, összel irtam neki utoljára akkor már vissza se írt. é kesőbb el adtam a cipőt. Én azért tudtam ennyit várni mert akkor jelenleg csak ő érdeklődőtt a bokacsizmáért, és gondoltam várjunk. De azóta se ir,de volt fent. Ha nincs netbakja akkor kér segitséget hogy hogy lehet utalni, vagy adol neki 1-2 munkanapot, ha kell neki a parfüm akkor azon lesz hogy megvegye. Szerintem ha van rá érdeklődő add el. Nekem is volt olyan hogy jelezték hogy kell valami, de mondták várjunk vele, de mivel erre volt másik érdeklődő, mondtam a második érdeklődönek hogy előtted már más érdeklődött rá 1-2 nap türelmet kérek, és aztán irtam az első embernek hogy kell e neki mert van rá más érdeklődő . Én azt mondom ha van valamnire több érdeklődő akkor 1-2 napot várj rá, ha kell neki akkor ugyis megveszi. Nekem is volt forditva a dolog hogy én érdeklődtem valamiért, és mondtam hogy kell csak 2-3 nap türelmet kérek mert rögtön nem tudom utalni a pénzt, és 1 nap mulva irt is nekem hogy biztos kell e mert van más érdeklő is. mondtam neki hogy igen biztos és 3 nap mulva el si utaltam neki. :)
2023 01 16
Sajnos velem is ez van, hiába írok, volt már hogy több üzenetet írtam neki hogy utalnék egyből, vagy hogy egyszerűen érdekel egy termék de mégsem ír vissza se semmi, sose értettem ezt meg hogy ha valaki árul valamit nem az a célja hogy eladja mielőbb? Miért nem lehet válaszolni? Főleg hogy az oldal email értesítést küld, tehát még csak fel se kell lépni az oldalra hogy lássa az ember hogy van üzenete mégsem.. rengeteg terméket nem tudtam megvenni e miatt és most is csak imádkozik hogy hátha vissza ír az a 8 ember közül egy akire most is ra írtam😢
2023 04 07
Függőség veszélye: Az online szerencsejáték függőséget okozhat whizzcasinos.com/hu/kaszino-bonuszok , és a játékosoknak óvatosnak kell lenniük a túlzott játékkal. Pénzügyi kockázatok: Az online kaszinókban való játék során a játékosok pénzt veszíthetnek, és fontos, hogy csak olyan összegeket használjanak fel, amelyeknek elvesztésére készek. Jogszabályi kérdések: Az online szerencsejáték szabályozása országonként változhat, és fontos ellenőrizni az adott ország szabályozását, mielőtt online kaszinóban játszana valaki. Technikai problémák: Az internetkapcsolat hibái vagy a szoftverproblémák miatt időnként technikai nehézségek adódhatnak.
2023 11 06