Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Mit kell tenni ilyenkor?

Van egy felhasználó, postán akarta a pénzt feladni egy időbe ahogy én a ruhát amit ő kinéztt. Azt mondta h megbízható, nézzem meg az értékeléseit. van sok pozitívja viszont termékek nélküli felhasználóktól, pár másodperc eltéréssel. szerintem csaló de nincs mivel bizonyítsam. Csak lehet hogy átver valakit. Ilyenkor mi a teendő?
2015 08 27
Ha úgy gondolod nem megbízható, ne köss vele üzletet! Csak akkor postázz terméket, amikor már megérkezett a pénz a számládra, vagy a kezedbe. Üdv: Szilvi :)
2015 08 27
Ne postázd! Mondd meg neki, hogy szívesen postázod amint megérkezett a pénz. Én nem szívesen veszem ha valaki borítékban küldene pénzt amúgy sem, mert elvileg nem lehet(?) de kaptam már így és nem volt vele baj, utána postáztam a terméket. Sok sikert :)
2015 08 27
Jónás Katalin? [:nevet]
2015 08 27
Nem tudok nevet, mert nem akartam belemenni így. Mondtam hogyha utal előre akkor jó egyébként meg nem. :D
2015 08 27
Ó, nálam is érdeklődött, a postán pénzt feladó lány. A beszélgetés vége fele, már majdnem fel volt háborodva, hogy nem érti ezt a bizalmatlanságot. Majd azóta nem írt nekem, hogy közöltem vele, csak előreutalással tudom megoldani, mert én nem vállalok garanciát erre a fizetési módra. [:vigyorog] Mellesleg az értékeléseit tüzetesen átnézve, valószínűleg ő maga csinálja azokat a profilokat. Nagyon egyedi nevek, meg az egymás után, egyszerre jövő pozitív visszajelzések... [:nyelv]
2015 08 27
Pofám leszekad, ilyenekre komolyan van ideje valakinek, fake profilokat gyártani és itt huncutkodni? Ez olyan ciki, mint turiból lopni [:kuncogas] Mindig megvárom, amint megérkezik az összeg, csakis utána postázom, ha én várok csomagot, kérek képet a feladóvevényről, nem pofátlanság ragaszkodni ehhez, úgy gondolom [:mosolyog]
2015 09 11
A felhasználónevét megadnád, hogy utánajárhassunk?
2015 09 13
Valószínűleg az 'egylany' felhasználónév alatt futó hölgyeményre gondolunk, de már le is lett tiltva, ahogy elnézem. [:nevet]
2015 09 13
igen. ő írt
2015 09 13
Hali. Ha megjavul a rendszer és fognak látszani a hirdetéseim, (még nem látszik) akkor hogy lehet feltölteni új képet, vagy akár szerkeszteni a hirdetést? Az értékelés mellett 200. ? található. Ez pl. mit is jelent???
2015 10 06
Hogy lehet szerkeszteni a hirdetést??? Köszi.
2015 10 06
Tothneandrea, a hirdetést úgy tudod szerkeszteni, hogy a ruhád fotója alatt van egy "cserél" opció. Ha arra rányomsz, egyenként tudod variálni az adott termékről a képet, leírást, címkéket, stb. Remélem, segítettem. :)
2015 10 07
Sziasztok!! Olyan kerdesem lenne hogy van egy masik profilom is csak abba nem tudok belepni. Hogyan lehetne megszuntetni?!
2015 10 13
Sziasztok! van egy olyan problémám hogy egy csajszival cserélnék és eddig pozitív visszajelzései voltak, és bíztam benne én fel is adtam a csomagot kedden viszont azóta látom h rendszeresen belép és nem ír választ h elküldte nekem vagy nem! ilyenkor tudok esetleg valamit tenni? Ez volt az első cserém, és sajnos csalódnom kellet.
2015 10 28
1 2