Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Közlemények, hírek, moderátorok megjegyzései /

Helyzetjelentés Mindenkinek

Kedves Lányok! A legtöbben nem tudjátok, hogy a gardrobcsere két nappal ezelőtt új adminisztrátort kapott, személyemben. Noha a hangnem néhol felháborodottabb a kelleténél, a problémáitokat teljesen megértem, ezért hoztam létre ezt a témát, hogy információval szolgálhassak Nektek. Az utóbbi két napban elolvastam minden olvasatlan levelet és válaszoltam is rájuk, az email fiókunkban és a Facebook oldalunkon is, melyek az utóbbi egy hónap során halmozódtak fel. Az ott jelzett problémáitokat összegyűjtöttem és továbbítottam a technikai problémákért felelős csapatunknak, akik ki fogják javítani a hibákat. A levélben kapott ötletek és javaslatok is összegyűjtésre kerültek, amiket szintén hamarosan feldolgozunk. A számtalan feltöltött termék és a fórum teljes átfésüléséhez azonban időre van szükségem, így kérlek, legyetek türelemmel és tudjátok, hogy Értetek dolgozunk. Kérdéseitekkel továbbra is bátran forduljatok hozzám: [email protected] üdv, Admin
2015 11 07
Szia! És akkor már nem Beatrix az adminisztrátor, neki már ne is írjunk?
2015 11 08
> leonra23: > Szia! > És akkor már nem Beatrix az adminisztrátor, neki már ne is írjunk? Szia! Így van.
2015 11 08
Sziasztok! Feldolgozunk minden hibajelentést és ki fogjuk javítani őket, az észrevételeket is köszönjük. Ám kérek mindenkit, hogy a problémákat ne itt, hanem az erre alkalmas témában jelezzétek!
2015 11 13
Miert nem hozzatok inkabb vissza a regi gardrobcseret?
2015 11 20
nekem tetszik ez az új csak a kezdeti nehézséget kell legyőzni. a régivel is pl nekem rengeteg bajom volt
2015 11 20
En is tart karokkal varom vissza a regi verziot. Amiota megujult az oldal, mar alig jarok fel ide, pedig azelott naponta latogattam. Most nem tudok keresni, orakba telik, mig feltoltok egy kepet, nem tudok szerkeszteni stb. Sajnalom, mert nagyon szerettem az oldalt.
2015 11 20
Ugyan ezt tudom csak elmondani én is, mintha én írtam volna :( > Bunnydoll: > En is tart karokkal varom vissza a regi verziot. > Amiota megujult az oldal, mar alig jarok fel ide, pedig azelott naponta latogattam. > Most nem tudok keresni, orakba telik, mig feltoltok egy kepet, nem tudok szerkeszteni stb. > Sajnalom, mert nagyon szerettem az oldalt.
2015 11 21
Szia. Üdvözöllek! Én nem rég óta vagyok itt az oldalon. Nekem is annyi problémám van ,hogy órákba telt a képek feltőltése...stb..Aki elad ,annak pl az oldalát egyszerűsíteni,átláthatóvá kellene valahogy,mert nagyon nem jó így....sokat kell keresgélni ,ha egy kabátot,vagy csizmát szeretnék megnézni...Szóval rendszerezni kellene valahogy ezt az egészet. Köszi:))
2015 11 23
Teljes mértékben megértjük, hogy bosszankodtok a váltás miatt, miközben a hibákon folyamatosan dolgozunk, hogy egy jobb és szebb gardrobcserét adjunk nektek. A régi kinézet nem fog visszaállni, de aki nem igazodik el, vagy bárminemű problémája van, esetleg személyes segítségre szorul, bátran keressen fel emailban, vagy üzenetben. (Mint kértem, a hibákat ne itt jelentsétek be, hanem az arra való témában, vagy a [email protected] emailcímen.) Legyen szép estétek!
2015 11 24
> brigi0911: > A régi oldal maradhatott volna,en is gyakrabban jártam fel akkor mostmár nagyon ritkán mert nem nagyon lehet kiigazodni az oldalon..keresésnél pl nem tudok települést kiválasztani nekem is ez volt az egyik fő gondom és van rá orvosság!!! bár legörgetni nem lehet (el nem tudom képzelni, hogy miért.....) de megjelenik egy kereső sáv felette, "Keresés" felirattal, és ha oda elkezded beírni a várost, amit szeretnél, akkor ki fogja dobni :)
2015 11 26
Nem értem, nekem a régi oldal jelenik csak meg, pedig az új jobban tetszett...
2015 11 27
A termék ára és csere kiírás megoldódott. Köszönjük! :)
2015 12 01
Nekem teljesen jol mukodik a kepfeltoltes, mondjuk en lemeretezem a kepeket es ugy toltom fel, Szerintem a csalok nagyobb problema, de ez mar komolyabb regisztraciot igenyel. Mindenesetre nalam, most mukodik rendesen az oldal.
2015 12 08
Minden előttem szólóval egyetértek! Sajnálom, hogy megújult az oldal.Kedvenc időtöltésem volt itt lenni.
2016 01 11
1 2 3 4 5 ... 12