Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Címkék használata

Kis segítséget kérnék! :D Biztos én vagyok a béna,de képtelen vagyok a címkéket használva keresni. Akárhányszor beírok valamit,pl azt hogy "csíkos" kidob néhány bepipálható opciót,mondjuk hogy "csíkos női felső",majd mikor bepipálom azt írja az oldal hogy nincs találat. De bármit írok vagy pipálok be ez történik. Van valakinek tapasztalata ezzel? Köszi előre is! :")
2016 05 01
Szia! Én is ugyanezt tapasztaltam, és azt hiszem pár hónapja már írtam is róla itt fórumon topikot. Nagyon zavaró, és még mindig nem csináltak vele semmit. Pedig szerintem egyértelmű lenne, hogy mire való az az opció. Beírom, hogy "csíkos" és csíkos ruhákat akarok keresni, nem pedig konkrétan csíkos rövidujjú felsőt...meg kéne engednie, hogy egy-egy szót lehessen beleírni. Gondolom azokat adja ki, amilyen címeket adtak a termékeknek, de ennek így semmi értelme.
2016 05 02
Sziasztok! A keresőt használjátok, én is mindig úgy teszem. Például személy szerint vadászok nagyon régóta egy h&m melltartóra ezért mindennap beírom a keresőbe hogy h&m melltartó, se többet, se kevesebbet, mert ez elég pontos és viszonylag nincs sok találat:) A termék leírásnál nem konkrétan a címkék opciót keresni, és nem is azt találja meg amit címnek adtál hanem MINDENT amit leírtál a termék leírásba :)
2016 05 02
Ez egy nagyon hasznos tanács volt,köszi! :")
2016 05 02