Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Olcso csomagfeladas

Sziasztok! Abban szeretnem a segitsegeteket kerni, hogy Foxpost/webox-n kivul milyen olcso csomagfeladasi modok vannak? Haztol hazig szallitas erdekelne elsosorban. Ki mivel adja fel a csomagokat? Es meg egy kerdes, ha pl. Cipot adok fel, ami 1kg alatt van, gondolom azt nem igazan lehet levelkent feladni, ugye? :) Jaj, meg valami: webox ingyen van? Marmnt a csomageladasi dijon felul kell meg vmit fizetni? Csak mert valahol olvastam, hogy az elso hasznalat ingyen van, a tobbiert fizetni kell...igy van? Ha igen, mennyit? Elore is koszonom avalaszokat :)
2016 10 29
nagyon koszonom a hasznos infokat :) ezek azért lényegesen olcsóbbak egy sima postai csomagfeladásnál.
2016 10 29
Sziasztok! Szerintem is a legjobb a fox post, és már van futár szolgálatuk is. Ez ott lehet érdekes, ahol az eladó közelében van automata, de a vásárlónak nincs. Ez 840 Ft, de ha otthon nyomtatsz címkét, csak 790 Ft. Házhoz viszi, mint egy futár. Az ajánlott levelet pedig még mindig lehet használni kisebb csomagalakú levelek küldésére, csak postán maradóra kell kérni. Szóval, ha van a faluban/kisvárosban posta, akkor oda is lehet kérni, csak be kell érte menni, nem hozzák házhoz.
2016 10 31
Sziasztok! Ezek az infók jól jönnek nekem is :) Én eddig csak a postát használtam és elég sokszor volt,hogy a díj miatt hiúsult meg az eladás :/ A posta tényleg nagyon drága. És ti ezeken keresztül csak a nagyobb termékeket, mint például cipő, táska? Vagy esetleg a kisebbeket is mint például ékszer vagy mondjuk egy póló?
2016 10 31
Ékszernek,telefontokotnak Postakész elsőbbségi boríték (165ft) ami megfelelő(fotozóm feladás előtt)👌+280ft ha ajánlottan is szeretnék.Legkisebbtől a legnagyobbig minden termék feladható az automatákban is.
2016 11 01