Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Miért nem írnak vissza?

Árulja el végre nekem valaki, hogy minek vannak itt olyanok, akik NEM ÍRNAK VISSZA!? Miért töltenek fel eladó dolgokat, ha nem válaszolnak? MIÉÉÉÉRT???? :@
2018 02 03
Van, hogy a rendszer nem küld az e-mail címre értesítést az üzenetekről, így sokan rá se néznek az oldalra. Mondjuk ha hirdetek, alap, hogy ha nem is minden nap, de 2-3 naponta ránézzek az oldalra, keressek nekem tetsző cuccokat, csekkoljam a fórumot. Nem mindenki veszi komolyan, ne idegeskedj, nagy levegő, lépj tovább. Sajnos nem 1 üzletről maradtam le azért, mert nem válaszoltak, vagy ha elkezdődött a beszélgetés, félbemaradt a másik fél részéről.
2018 02 03
Ha a legutóbbiról beszélek, be-be lépked az oldalra, látható az adatlapján. Ha nem akar eladni, akkor vegye le a dolgait és csak vásároljon. :( De igazad van :) nagy levegő és tovább...Köszi, hogy írtál, már jobban is érzem magam :D
2018 02 03
Szerintetek az is előfordulhat, hogy egyszerűen nem kapja meg a levelet a másik felhasználó?😞 Tudom, hogy az email értesítés gyakran lemarad, én most arra gondolok, hogy itt gardróbon sem kapja meg a levelet? Valakinek van ezzel kapcsolatos tapasztalata? ☺
2018 02 07
Én időeltolódást tapasztaltam, azaz később jelentek meg a korábban elküldött üzenetek, ha újratöltöttem az oldalt, akkor váltak láthatóvá. Pedig épp leveleztem valakivel, folyamatosan írtam, és 1-2 üzenetet később kaptam meg.
2018 02 07
Múlt héten 8!!!!embernek irtam mert fekete egyberuhát kerestem. Közüllük 1!!ember írt vissza nekem. Tényleg nem értem miért töltik fel.... És ugye azt is látom h bejelentkeztek.
2018 02 07
Nem értem mi zajlik ilyenkor a fejekben. Ez az oldal erre van kitalálva. Kommunikáció nélkül pedig aligha fog bármit is eladni. Még nem gondoltam arra, hogy nem kapják meg itt sem az üzenetet. Az e-mail elmaradásról tudok csak.
2018 02 08
18 napja írtam egy eladónak (lilcsillag) , majd szinte 2 naponta. 4 napja már megvettem tőle a meghirdetett új cipőt .de mind a mai napig nem tudom utalni a pénzt, mert még most sem reagált.Nem értem, hogy miért hirdet!
2018 02 08
> WBetus: > 18 napja írtam egy eladónak (lilcsillag) , majd szinte 2 naponta. 4 napja már megvettem tőle a meghirdetett új cipőt .de mind a mai napig nem tudom utalni a pénzt, mert még most sem reagált.Nem értem, hogy miért hirdet! Ha egyről beszélünk Lilcsillag 22 napja nem volt bejelentkezve. Az mindenki adatlapján látható. Persze ha valaki mondjuk nem lép ki sosem, attól még jelezhet több napot is, pedig közben nézelődik . De azért 22 nap az sok...
2018 02 08
Már több terméknél előfordult, hogy írtam, illetve "ide vele" gombbal jeleztem, hogy megvenném a terméket. Nem válaszol az eladó. Akkor minek az "ide vele" gomb? Kotelezi-e az eladót, illetve vevőt valamire? Bosszantó.
2018 02 08
Ha csak szimplán rákattintasz arra, hogy "Ide vele", azzal általában nem tudnak mit kezdeni az eladók. Mivel az tulajdonképpen egy üzenetküldést jelent, érdemes beleírni valamit, pl.: "Szia! Érdekel xy termék. Megvan még?". Sokan automatikusan nem válaszolnak az üres üzenetekre. Becsapós a neve, de attól még ez nem egy webshop, ahol rákattintasz és akkor bekerül a kosárba a termék, jelezned kell, hogy mit is szeretnél.
2018 02 08
Írtam is, de hiába.
2018 02 09
Azzal akkor sajnos nem lehet mit kezdeni, én is tapasztalom, hogy ha 10-ből ketten válaszolnak az már csoda :/
2018 02 09
Én meg még az üres ide vele üzenetekre is reagálok egy kérdéssel... :D
2018 02 09
Sajnos ez nagyon megbízhatatlanná teszi az oldalt. Be kellene vezetni valami szabályt, pl. ha valaki üzenetet kapott, és utána amikor legközelebb bejelentkezett, akkor köteles legyen válaszolni, vagy büntetés/kitiltás elé nézne.
2018 02 09
1 2 3 4 5 Következő