Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Helytelen címkézések "büntetése"?

Remélem az adminok is elkezdenek ezzel lassan foglalkozni mert teljesen elveszi az ember kedvét a vásárlástól. Beírom a keresőbe, hogy Sinsay erre kidob minden féle hirdetést H&M,Noname márkákat és Zarát. Vagy pl Michael Kors és szembe jön velem Valentino reploka,Nike legging és társai . Nem tudja eldönteni az eladó hogy milyen márka akkor minek nevez meg 5 márkát? Elhiszem hogy bejön így több vásárló de nagyon idegesítő. Ha valaki negatívat ad nekik ezért - azért megértem - akkor pedig felháborodnak. Esetleg erre nem lenne valami megoldás? Adminok, tagok? Valami szankcióval büntetni? Vagy bármi.. Vagy csak én reagálom ezt túl? :D
2018 10 25
Szia! Nem te reagálod túl! Nagyon bosszantó! Lehet küldözgetni az Adminoknak emailben a felhasználókat és a linket és törlik ezeket a tételeket.
2018 10 26
Baromi idegesítő én is kerensék Zara bakancsot erre kidob koszos kínai cipőket, el is megy a kedve az embernek ettől. Meg már az anyag összetételhez is márkákat írnak nevetséges.
2018 10 26
Én a 66 pozitív értékelésem mellett 2-3 olyan negatív értékelést kaptam az utóbbi időben, ami a "geci idegesítő címkézésem" miatt van. Igen, ezt kb konkrétan ezekkel a szavakkal kaptam meg a kedves névtelen, aki kamu profillal kizárólag azért regisztrált - valószínűleg nagyon is aktív felhasználó - hogy engem, és még pár normális hirdetőt egy pofátlan negatívval gazdagítson, immár sokadszorra. Tény, hogy az egész gardrób tele van kínai szarokkal, turkálós sárga hónaljas pólókkal, hordhatatlan "mai divatúnak" álcázott ruhákkal amit körülbelül a nagymamám is inkább törlőruhának használta, mint hogy bárki is felvegye, és sajnos e ruhák gazdáinak valamiért látási vagy önértékelési problémái vannak, mert ezekért a ruhákért még pénzt is kérnek. Na ezért nem is vásárolok itt, ha igen, akkor címkés ruhát veszek, vagy akin látom, hogy igényes volt a viselője. A lényeg, hogy én kizárólag Zara, H&M, Bershka, Stradi, Mohito ruhákat teszek fel, a legtöbb még hordatlan, címkés, és mai divatú. Ha esetleg egy most "trendy" szoknyát olyan címkékkel teszek fel, hogy #szoknya #kockás #mohito # zara, megkapom, hogy szarul címkézek, vagy ha egy oversized ZARA felsőt felteszek #fekete #oversized #zara #bershka címkékkel szintén. De kérdezem én, ha ugyan az a típusú, tényleg HORDHATÓ :D címkés, mai divatú dolgokat teszek fel, amikből van hasonló mondjuk Zarában és Stradiban, vagy fordítva (hisz ezek testvérmárkák), és kb egy árnyalat az eltérés, de a fazon, koncepció stb. mint ugyanaz, és látja is az illető noname negatívosztó, hogy igen, itt nem arról van szó, hogy felteszek egy Mayo Csikszes csillámfeliratos tunikát és odaírom, hogy Zara divatos felső, akkor minek kell negatívat osztani?! Nem fér a fejembe, hogy valakinek van erre ideje. Az lenne a fair, ha címkébe nem lehetne beleírni márkaneveket, nem lenne probléma, mert a márkánál már alapból meg lenne adva. Probléma megoldva, csak kár, hogy senki nem foglalkozik vele.
2018 10 28
Szerintem nem az a baj hogy nem hordhato. Inkabb azert adtak negativat mert ha mondjuk Zara a markaja akkor miert irod bele azt is hogy Bershka? O zarat keresne nem a masikat. Engem ez idegesit ha Zarat keresek es azert adom meg, hogy Zara mert kifejezetten azt szeretnek akkor minek jon szembe velem minden fele mas. Az otleted tamogatom csak sajnos az admin tesz ra, az oldal is folyton megszakad nalam...
2018 10 28
Most rákukkantottam az oldalra és nem bántásból de tényleg de minek adsz meg egy h&mes nadrághoz még kulcsszonak a zarát meg a bershka? Az ilyenek nagyon zavaróak.
2018 10 28
Oke hogy hordhato a ruhad,de mivel a veled hasonlo gondolkodasu emberek csak +1markat oda irnak hasznalhatatlan az oldal. A zara bakancsra rakeresel 10oldalt talasz es ebbol kb 1 lenne ami tenyleg zara. Ha tisztaban vagy a markaval csak azt ird cimkenek.
2018 10 28
> zazmasz: > Oke hogy hordhato a ruhad,de mivel a veled hasonlo gondolkodasu emberek csak +1markat oda irnak hasznalhatatlan az oldal. > A zara bakancsra rakeresel 10oldalt talasz es ebbol kb 1 lenne ami tenyleg zara. > Ha tisztaban vagy a markaval csak azt ird cimkenek. Pontosan!
2018 10 28
Sejtettem, hogy ugyanaz a két ember fog írogatni, és nem értik meg amit mondani akarok :D Én pl azért használok még pl stradivarius címkét zara ruhákhoz, vagy fordítva, mivel van átfedés a kollekciók között, sokszor szinte ugyanazok a ruhák találhatóak meg. Például most vettem Bershkaban szinte pont olyan fekete banakcsot, mint egy Zara-s amit kinéztem. Szerintem a címkézéssel akkor van probléma, ha igénytelen turkálós ruhákat címkéznek fel márkákkal. Sajnos az ilyen ruhákat árulók vannak többségben itt az oldalon.
2018 10 30
Értjük amit mondasz csak nem értünk egyet mert az ilyen felfogás miatt nem keresek már lassan én se semmit itt. Amikor olyan eladóval futok össze aki 4-5 márkát megnevez a terméknél ha még tetszik se veszem meg. Nagyon idegesítő, hogy az ilyen felfogás miatt beírom, hogy Sinsay és ugye azért írom be mert onnan keresek nem Zara, H&M és társai de kb egy oldalon kidob 2 Sinsayt a többi mind más. Mindenki maga dönti el mit tesz fel, ha épp az ő lelkismerete megengedi, hogy felrakjon valamit ami nem hordható noname márka akkor tegye, maximum kinevetik és nem veszik meg. De te mivel hordhatók a ruháid (mint sokan másoknak én is új ruhákat árulok) ezért oda raksz még 3 másik márkát mert lehet hasonlóak. És pontosan ez a hozzáállás roppant idegesítő. Például egy Reserved felsőhöz hogy jön a Zara és Bershka? Oké a Zara és Bershka Spanyol cég de a Reserved Lengyel, át fedés nem igen van. Nem fognak attól az eladók jobban eladni ha több márkát feltüntetnek amikor nem igaz a termékre. Én rendesen címkézek nem írom a H&M-hez hogy Zara mert majd többen megnézik és mégis jó pár sikeres eladáson vagyok túl. Az már régen baj ha azért mert hordható a ruha már nem baj ha több márkát becímkéznek az emberek. De ez az én meglátásom de mivel te ezzel dolgozol hiába írom az én oldalam nem fogod megérteni de mint potenciális vevő-t (hiszen szoktam vásárolni az oldalon) lehet megkéne hallgatni és elgondolkozni ezeken. De most is leszögezem én nem vitát szítok, veled végképp semmi bajom csak megtárgyaljuk ebbe a topikban a rossz címkézéseket.
2018 10 30
És, hogy ugyan az a két ember fog írogatni. Engedd már meg nekem kérlek, hogy a saját topikomba hozzá szólok amikor én indítottam olyan témában ami zavar és örülnék ha az adminok csinálnának ezzel valamit.
2018 10 30
Jézus már ne is haragudj,de akkor ne lepődj meg ha negatív kommenteket kapsz a cimkézések miatt akkor vállald,hogy igen te ezt csinálod. Amúgy meg attól mert egy cég még a Bershka bershka és a Zara meg zara. De majd reméljük egyszer valamit kezdenek ezzel és max egy dolgot lehet oda cimkézni. Minden második topik kb a cimkézés nem véletlenül.
2018 10 30
Szerintem a ruhák minősége teljesen irreleváns a címkézés szempontjából. akár szakadt, gagyi, akár címkés, márkás, mindenképpen csak azokat a címkéket kellene megadni, amelyek illenek az adott termékre. Ha van egy fekete zara póló, akkor ne legyen ott , hogy bershka, h&m, kék, zöld, hupilila, cipő, szoknya címkeként. Én sokszor keresgélek (és vásárolok) az oldalon, többnyire nem márkára keresve, hanem más kvalitásokra (pl.: csíkos nadrág). És ilyen esetben (meglepő módon) csíkos nadrágot keresek. Ezzel szemben kiad (konkrét eset, megnyitottam másik lapon, hogy konkrét találatokat tudjak mondani) Jack Daniels pólót, Yankee Candle illatgyergyát, rojtos felsőt, oversize pulcsit, bőr baseballsapkát. Na, ezek nem érdekelnek, ha egyszer NADRÁGOT keresek. Ezért idegesítőek a plusz címkék és lehetetlenítik el az oldal rendeltetésszerű használatát. Teljesen mindegy, hogy milyen minőségűek a hirdetett termékek, vagy hogy csak egy oda nem illő címkét adnak meg vagy százat.
2018 11 02
Nem! Nem Te reagálod túl. Ezen az agyon cimkézésen el kéne gondolkodni, mert az oldal használhatatlanságához vezet. Aki így cimkéz az is tudatlan, mert pont az ellentkezőjét éri el vele. Van némi (elég sok) tapasztalatom web területen. Na de ami Gant az Gant és nem Magenta, Michael Cors meg Tommy Hilfiger meg egyéb. Oldalakon keresztül kell már lapozni mire tényleg csak csekély mértékben találod a kulcsszavat amire keresnél, mert a hiteltelen cimkézés rontja a kereső használatát- nagyon-nagyban. Szerintem ezt szankcionálni kéne, vagy adminoknak levenni . a hiteltelen cimkével ellátott hirdetett termékeket. Ez lehet, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, de ez a véleményem. Köszönöm a hozzászólás lehetőségét. 😃 És a cinkézésen felül kereseő szavakkal tel i vágot termékleírások is bezavarnak. Pl Egy zara felső alatt: Moshino Pulland Bear Stb. úgyszintén szűrhetetlen sajnos. 1 másodperce
2018 12 13
> yvettk23: > Sejtettem, hogy ugyanaz a két ember fog írogatni, és nem értik meg amit mondani akarok :D > Én pl azért használok még pl stradivarius címkét zara ruhákhoz, vagy fordítva, mivel van átfedés a kollekciók között, sokszor szinte ugyanazok a ruhák találhatóak meg. Például most vettem Bershkaban szinte pont olyan fekete banakcsot, mint egy Zara-s amit kinéztem. Szerintem a címkézéssel akkor van probléma, ha igénytelen turkálós ruhákat címkéznek fel márkákkal. Sajnos az ilyen ruhákat árulók vannak többségben itt az oldalon. Nagyon nagyon idegesítő a helytelen címkézés. Változtass. Köszi
2019 01 11
1 2