Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Átverés esetén teendő?

Sziasztok! Elutaltam a pénzt, elvileg feladta a csomagot, de voltam postán és nem érkezett meg. Nem ír vissza semmire pedig azóta volt fent. Utoljára pár napja volt elérhető. Szerintetek van arra esély, hogy valami gebasz van az életével vagy mit tudom én és azért nem tud írni stb.? Eddig ez egy másfél hetes sztori. Ebben reménykedem, mert volt olyan embertől pozitív értékelése, akinek sok, valós pozitív értékelése volt másoktól, tehát nem kamu profil. Továbbá ha nem ír ilyenkor mit lehet tenni?
2020 01 30
Az sajnos nem jelent semmit:( én is cseréltem már olyannal, akinek voltak valós pozitív értékelései, mégsem kaptam semmit. Persze, az általad felvázolt eset is előfordulhat, de akkor biztos írt volna pár szót, hogy mi a baj. Nagy értékű dologról van szó?
2020 01 31
> PFanni97: > Sziasztok! > Elutaltam a pénzt, elvileg feladta a csomagot, de voltam postán és nem érkezett meg. Nem ír vissza semmire pedig azóta volt fent. Utoljára pár napja volt elérhető. Szerintetek van arra esély, hogy valami gebasz van az életével vagy mit tudom én és azért nem tud írni stb.? Eddig ez egy másfél hetes sztori. Ebben reménykedem, mert volt olyan embertől pozitív értékelése, akinek sok, valós pozitív értékelése volt másoktól, tehát nem kamu profil. Továbbá ha nem ír ilyenkor mit lehet tenni? Szia! Kitől vásároltal, mert itt már többen is bedőltunk egy bizonyos Dominikanak bőrönddel kapcsolatban.
2020 01 31
> Csiniko: > > PFanni97: > > Sziasztok! > > Elutaltam a pénzt, elvileg feladta a csomagot, de voltam postán és nem érkezett meg. Nem ír vissza semmire pedig azóta volt fent. Utoljára pár napja volt elérhető. Szerintetek van arra esély, hogy valami gebasz van az életével vagy mit tudom én és azért nem tud írni stb.? Eddig ez egy másfél hetes sztori. Ebben reménykedem, mert volt olyan embertől pozitív értékelése, akinek sok, valós pozitív értékelése volt másoktól, tehát nem kamu profil. Továbbá ha nem ír ilyenkor mit lehet tenni? > Szia! Kitől vásároltal, mert itt már többen is bedőltunk egy bizonyos Dominikanak bőrönddel kapcsolatban. Szia! Akartam már írni ,hogy a bőröndös csaló újratöltve az oldalon...A legfrissebb feltöltése újfent cK bőrönd amúgy néhány hete egy tommy h bőrönddel került be a népszerű hirdetések közé! https://gardrobcsere.hu/items/taskak/3001745/ck-borond-akcio https://gardrobcsere.hu/items/taskak/2307153/calvin-klein-kabinborond
2020 01 31
Ó, bakker! Olvassátok már a fórumot, pláne, ha a segítségről szól, ezt én már egy hete belinkeltem, mert gyanús volt, meg is van az az eredménye, már 5 negatívja van.. https://gardrobcsere.hu/forum/t/28667/segitseg-hogy-ne-verjenek-at-vol-2?page=8
2020 01 31
nem tőle vettem :(
2020 02 07