Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

FOXPOST házhoz 1499 !!!

Sziasztok! A FOXPOSt Február 1.-től emelte a házhozszállítási díjakat, ezzel ma szembesültem. 1399 helyett már 1499 Ft!!!
2020 02 04
Igen, sajnos 1399 az automatából-automatába ár, ha nem otthonról kérsz kódot az xs-s csomagmérethez. ,:(
2020 02 04
Otthonról kértem a kódot, és már ott kiírta, hogy Febuár 1.-től árat emeltek :(
2020 02 04
A foxpost se tudja jó dolgában mit csináljon...áremelkedés-szolgáltatás színvonalának a csökkenése, úgy vettem észre, ez a kombó kéz a kézben jár.
2020 02 05
Miért tűnt el innen a kommentem? O_O Semmi más nem volt benne , csak a Fox új árlistája és kb ennyi "tényleg változott sajnos" . Nem tudom ezzel milyen fórumszabályt sértettem kedves adminok... Szóval akkor még egyszer: Sajnos tényleg változott február 1.-től ez az érvényes új díjszabás: ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/4e7a9352b33c6132223678c352a990fc.jpg)
2020 02 06
> Méhészlány: > A foxpost se tudja jó dolgában mit csináljon...áremelkedés-szolgáltatás színvonalának a csökkenése, úgy vettem észre, ez a kombó kéz a kézben jár. Sajnos ez szinte borítékolható volt , mert mostanság valamiért minden cég így csinálja. (Pláne azok, akiknek nincs versenytársuk) Először még kitesznek magukért és kedvező áron lehet igénybe venni, utána árat emelnek (amivel még bajom nem is lenne) de megy a szint a béka popója alá. Sajnos mindenhol ugyanezt tapasztalom. Általában ilyenkor bukkan föl egy újabb versenytárs és kezdődik minden előröl. (Most is ebben reménykedem, mert így már alig van vevő az olcsóbb használt dolgokra :( )
2020 02 06
> KacatCica: > > Méhészlány: > > A foxpost se tudja jó dolgában mit csináljon...áremelkedés-szolgáltatás színvonalának a csökkenése, úgy vettem észre, ez a kombó kéz a kézben jár. > Sajnos ez szinte borítékolható volt , mert mostanság valamiért minden cég így csinálja. (Pláne azok, akiknek nincs versenytársuk) Először még kitesznek magukért és kedvező áron lehet igénybe venni, utána árat emelnek (amivel még bajom nem is lenne) de megy a szint a béka popója alá. Sajnos mindenhol ugyanezt tapasztalom. Általában ilyenkor bukkan föl egy újabb versenytárs és kezdődik minden előröl. (Most is ebben reménykedem, mert így már alig van vevő az olcsóbb használt dolgokra :( ) Az hagyján, én egy konkrét topikot nem találok, szerintem azt ahogy volt, 3 oldalnyi kommenttel együtt töröltek az adminok, ami vérlázító. Nos igen, tegnap is beraktam pár csomagot, egy fickó volt előttem, beírta a kódot, kinyílt a fiók, és volt már benne egy csomag...hát, igen, akár ki is vehette volna, ha éppen olyan. És a fox mit csinál? Széttárja a kezét. Üzleti szolgáltatást vett igénybe, fel is hívta őket, hogy szarul működik az automata. Félek, nem lesz versenytársa a foxnak...a postáé se igazán megy. A fox már beköltözött szinte minden forgalmasabb helyre, ott nem lesz helye egy újnak. Lassan úgy van ez az egész, akár a postát nézem, akár a foxot, hogy drágább a leves, mint a hús. Veszel egy pólót 1500 Ft-ért, de annyi hozzá a postaköltség, hogy szinte az új áránál van. Szerintem a 600, 700 Ft volt reális ár érte, az, hogy egyes automatákba egy ezresért megy, na az nagyon gáz.
2020 02 08