Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Szuper!Extra gyors az átutalás!

Ma,vasárnap(pünkösdi ünnep) 3perc alatt megkaptam az utalást! Gondoltam jelzem,hogy már ilyen egyszerűen akár 5perc alatt is megtörténhet egy vásárlás.😊
2020 05 31
Igen, nemrég vezették be az azonnali átutalást, már hétvégén is megy, szóval nincs kifogás, hogy utaltam, de a másik fél még nem látja... ,:) Meg kamu utalási képernyőfotó küldése, közben meg nem jön át fél nap múlva se. :')
2020 05 31
Igen,közben kapni fogok egy negatívot is,mert aki nem írt egyértelmű üzenetet,felvan háborodva hogy a gyorsabb utalt és elvitte. :|
2020 05 31
Majd írj az adminnak a jogtalan negatívért. Ez üzlet, nem barátság, nyilván nem fogsz rá várni, ha lassú volt, így járt.
2020 05 31
> lacrymosa: > Majd írj az adminnak a jogtalan negatívért. Ez üzlet, nem barátság, nyilván nem fogsz rá várni, ha lassú volt, így járt. Igen írok majd,köszönöm a véleményed! Kedves lélek lehetsz,nagyon tetszik a profilod,gondolom a kisfiad rajza látható. :")
2020 05 31
Jaja, anyák napja alkalmával lerajzolt a nagyobbik fiam, 5 éves. :')
2020 05 31
> lacrymosa: > Jaja, anyák napja alkalmával lerajzolt a nagyobbik fiam, 5 éves. :') Az enyém holnap lesz 21.és karácsonykor kaptam egy rajzot magamról,egy szalvétára,(az ebéd várakozása közben készítette)amit elcsomagoltam a díszekkel emlékbe.Tehát készülj fel nagyon sok ilyen drága rajz lesz még,biztosra veheted!Imádni valóak,örökké a mi ,,kis”fiaink maradnak!
2020 05 31
> Meow12: > > lacrymosa: > > Jaja, anyák napja alkalmával lerajzolt a nagyobbik fiam, 5 éves. :') > Az enyém holnap lesz 21.és karácsonykor kaptam egy rajzot magamról,egy szalvétára,(az ebéd várakozása közben készítette)amit elcsomagoltam a díszekkel emlékbe.Tehát készülj fel nagyon sok ilyen drága rajz lesz még,biztosra veheted!Imádni valóak,örökké a mi ,,kis”fiaink maradnak! 32 leszek 1 hét múlva, anyukám mai napig kislányomnak hív. :") A szebb rajzait elteszem emlékbe, már egyre ügyesebben rajzol. A kisöccse még csak 2, majd nemsokára belehúz ő is. :)
2020 05 31
Boldogságot és Minden jót nektek!😘
2020 06 01
<3
2020 06 01
> Meow12: > Igen,közben kapni fogok egy negatívot is,mert aki nem írt egyértelmű üzenetet,felvan háborodva hogy a gyorsabb utalt és elvitte. > :| Ahogy látom igazad volt és meg is kaptad!😕😥
2020 06 01
Igen,gyermeknap és pünkösd alkalmádól kaptam,azért mert lassú volt. Én úgy szoktam vásárolni,hogy az első üzenetben jelezem hogy megvenném,írom adataim,kérek számlaszámot,rögtön utalom az összeget.(ha bankba kell menni,leírom mikor megyek,foglaltatom-de netbankból mindíg megoldott) Nem értem miért kezdenek el valamit,befejezni meg úgy gondolják ráér akár félnap-napok múlva is.Ha jön egy korrekt,gyors 5perces vevő őt meg várogatni kéne?
2020 06 01
Én is maradtam már le termékről, mert mertem még képet kérni róla, mert nem voltam biztos benne, hogy eredeti, de közben már eladta. Na, bosszankodtam, de nem adtam negatívat, tudom, hogy ez így megy, én is örülök, hogy végre elviszik, aztán majd várat, a másik meg keres másikat, aztán végül rajtam marad, mert egyik sem viszi... ,:)
2020 06 01
> Meow12: > Igen,gyermeknap és pünkösd alkalmádól kaptam,azért mert lassú volt. > Én úgy szoktam vásárolni,hogy az első üzenetben jelezem hogy megvenném,írom adataim,kérek számlaszámot,rögtön utalom az összeget.(ha bankba kell menni,leírom mikor megyek,foglaltatom-de netbankból mindíg megoldott) > Nem értem miért kezdenek el valamit,befejezni meg úgy gondolják ráér akár félnap-napok múlva is.Ha jön egy korrekt,gyors 5perces vevő őt meg várogatni kéne? Undorító! Nem tudom mit gondolnak?! Várogatja az ember őket vagy mi?! Igazad van én is így szoktam ahogy te meg sztem minden rendes vásárló!
2020 06 01
> lacrymosa: > Én is maradtam már le termékről, mert mertem még képet kérni róla, mert nem voltam biztos benne, hogy eredeti, de közben már eladta. Na, bosszankodtam, de nem adtam negatívat, tudom, hogy ez így megy, én is örülök, hogy végre elviszik, aztán majd várat, a másik meg keres másikat, aztán végül rajtam marad, mert egyik sem viszi... ,:) Igen pontosan így szokott leni!😂
2020 06 01
1 2