Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

lyukas harisnyat keres Peter... bellevue felhasznalo

sziasztok, most regisztraltam es mar meg is talalt egy elmebeteg? hogy lehet az ilyeneket tiltani? rossz neylonharisnyat keres... koszi ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/c60fceffa120fb93b0e23f3af3ddad1b.jpg)
2021 05 23
Engem is megtalált, megírtam, hogy az ilyet kidobom, úgyhogy nincs. Azóta nem írt.
2021 05 25
Nekem is írt, nem írtam neki vissza.
2021 05 26
Engem is megtalált. Nem tudom miert nincs Report opcio. Brutal gaz....
2021 06 09
Ha megnézitek a visszajelzéseit akkor láthatjátok hogy nincs gond a faszival elméletileg! Sokan adtak már el neki és nem panaszkodtak sőt pozitív visszajelzései vannak!
2021 07 02
ha megnezed a visszajelzeseit... mirol beszelunk?? egy csomo csalo irogat h email cimekre kuldj valaszt... megnezed a csalok velemenyeit, az is kituno... gondolom csinalt velemenyeket.. az aki lyukas harisnyat keres... az pont tudod hova valo.. az elmeosztalyra..
2021 08 03
Nem godolom hogy ilyen velemenyt kellene irni rola, en pedagogus voltam es tudom mit jelent a lyukas harisnya es mire lehet felhasznalni gyerekekkel fejlesztesre, ne itelj mielott nem ismered a szemelyt es a helyzetet! Inkabb tamogasd es segitsd elo hogy a gyerekeket fejlesze! Inkabb megbecsulni kell az ilyen torekvest hogy penz nelkul probal megoldast talalni es mindenfele kormany tamogatast nelkul.
2021 09 25
> Myrrh.Dress: > ha megnezed a visszajelzeseit... mirol beszelunk?? egy csomo csalo irogat h email cimekre kuldj valaszt... megnezed a csalok velemenyeit, az is kituno... gondolom csinalt velemenyeket.. az aki lyukas harisnyat keres... az pont tudod hova valo.. az elmeosztalyra.. Nem gondolnám, hogy hamisak a visszajelzései, hiszen több közülük például tőlem származik..Többször "vásárolt" tőlem, kedves, korrekt, udvarias ember, nem kell mindjárt a legrosszabbat feltételezni.
2021 09 28
Nem csinált saját magának semmilyen véleményt! Nézd már meg milyen emberek adtak neki véleményt!! Szted az ő maga?🤣 > Myrrh.Dress: > ha megnezed a visszajelzeseit... mirol beszelunk?? egy csomo csalo irogat h email cimekre kuldj valaszt... megnezed a csalok velemenyeit, az is kituno... gondolom csinalt velemenyeket.. az aki lyukas harisnyat keres... az pont tudod hova valo.. az elmeosztalyra..
2021 10 10
Pontosan ezt írtam neki! Meg kellene talán nézni kiktől kapta és nem láthatatlanba azt állítani hogy saját magának adta!> ViragHorsa: > > Myrrh.Dress: > > ha megnezed a visszajelzeseit... mirol beszelunk?? egy csomo csalo irogat h email cimekre kuldj valaszt... megnezed a csalok velemenyeit, az is kituno... gondolom csinalt velemenyeket.. az aki lyukas harisnyat keres... az pont tudod hova valo.. az elmeosztalyra.. > Nem gondolnám, hogy hamisak a visszajelzései, hiszen több közülük például tőlem származik..Többször "vásárolt" tőlem, kedves, korrekt, udvarias ember, nem kell mindjárt a legrosszabbat feltételezni.
2021 10 10