Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Nem írnak vissza

Mostanában többször is előfordult, hogy határozotton írt hogy neki ez a termék kell mindenképp, aztán amikor írok hogy egyeztessünk, illetve elküldöm a számlaszámomat semmi, vagy nem ír vissza pedig azóta belépett, szóval semmi reakció legközelebb az ilyeneknek negatív kommentet írok már elegem van belőlük
2022 06 22
Szia! Én ugyan így vagyok vele de pont fordítva. Keresek egy felsőt 4 felhasználónál találtam Írtam nekik Egyikük sem válaszol elég rég óta pedig ugye mutatja az oldalunkon hogy mikor jártak fent szóval nem igazán értem ezt.
2022 06 22
Nálam mostanában nagyon elszaporodtak az ilyenek de eddig nem írtam negatív kommentet.
2022 06 22
Igen én sem. Bár egyébként én azt nem értem hogy miért nem írnak vissza ha amúgy meg pozitív visszajelzést kapnak
2022 06 22
Ez csajok azért van, mert ha eltűnésre negatívat adsz neki, azonnal bosszúból visszaadja neked és akkor már nem éri meg. Báris, gondolom én, hogy ez így van...mindig lesznek ilyen esetek, ez ne vegye el a kedveteket. Mint tapasztalt gardróbozó írom : ) És örülök, hogy gardróbozok, mert sok kedvencemet itt vadásztam és egy csomó jófej emberrel ismerkedtem meg! :)
2022 06 22
Nálam sajnos ugyanez a helyzet. Összeszámoltam, csak ebben a hónapban 14 olyan érdeklődőm volt, aki végül szó nélkül eltünt, ebben volt akinek fotóztam, volt aki konkrétan számlaszámot kért mert utalna, a legtöbb pedig jelzi hogy ha megvan még, akkor kell neki...Nos valóban bosszantó, de negatívot én sem merek adni tartván a bosszú negatívtól.😔
2022 06 23
Igen, Cuccokkitten és SEnna115 ezért nem adok negatív kommentet nehogy visszaadja de már közel voltam hozzá :)
2022 06 24
Hát, azt javaslom, engedd el…mindig lesznek ilyen esetek, sajnos. Bosszúságot okoz, de érdemes ezzel az idődet és az energiádat pazarolni.🤨
2022 06 24
igen tudom jobb a békesség!
2022 06 25
Az biztos, hogy így van. Egyébként, nálam is elszaporodtak az ilyen komolytalan üzenetek és hát a pofátlanság egyre több árnyalatát vélem megismerni. ,:)
2022 06 28
> Bbrigi88: > Szia! Én ugyan így vagyok vele de pont fordítva. > Keresek egy felsőt > 4 felhasználónál találtam > Írtam nekik > Egyikük sem válaszol elég rég óta pedig ugye mutatja az oldalunkon hogy mikor jártak fent szóval nem igazán értem ezt. Szia . Ugyanez! Làtom hogy bennt volt. És mégcsak vàlaszra se méltat! Nagyon sok bunkó van! 6- ból 2 - en irnak vissza. Lehet kilépek , mert csak bosszúsàgot okoz.
2022 08 19
> Bbrigi88: > Szia! Én ugyan így vagyok vele de pont fordítva. > Keresek egy felsőt > 4 felhasználónál találtam > Írtam nekik > Egyikük sem válaszol elég rég óta pedig ugye mutatja az oldalunkon hogy mikor jártak fent szóval nem igazán értem ezt. Nálam ugyanez!!!
2022 08 21
Ugyanez nálam is... 2 hónapja próbálok kapcsolatba lépni az eladóval, láttam,hogy volt fent de egyszerűen nem válaszol,pedig nagyon szerettem volna azt a kardigánt :( Nem értem miért nincs olyan opció,hgy telefonos/e-mailes elérhetőség :( Teljesen elmegy a kedvem a vásárlástól, főleg,hogy én olyan vagyok,hogy egy kérdésre legkésőbb 10 percen belül válaszolok... Valahogy javítani kellene a rendszeren,hogy jelezzen ha üzenet érkezik :/
2022 08 23
> SinkoEva: > > Bbrigi88: > > Szia! Én ugyan így vagyok vele de pont fordítva. > > Keresek egy felsőt > > 4 felhasználónál találtam > > Írtam nekik > > Egyikük sem válaszol elég rég óta pedig ugye mutatja az oldalunkon hogy mikor jártak fent szóval nem igazán értem ezt. > Szia . Ugyanez! > Làtom hogy bennt volt. És mégcsak vàlaszra se méltat! > Nagyon sok bunkó van! > 6- ból 2 - en irnak vissza. > Lehet kilépek , mert csak bosszúsàgot okoz. Igaz ! Mi a f@nak hirdet ha még válaszra sem képes ! Sok gyökér !
2022 08 28
Én is csatlakozom ehhez a problémához. Mind a kettő eset: 1,mindent egyeztetünk és aztán eltűnik,hiába írok egy kedves hangú üzit,hogy esetleg meggondolta-e magát. Mert persze nincs azzal sem gond csak akkor kapjak egy visszajelzést. De még erre sem kapok választ . 2, Én írok valakire mert szeretném megvenni a kinézett ruhadarabot,és telnek a napok,semmi válasz,pedig látni,hogy az oldalra belépett. Én se értem ez miért jó.Egyszerűen elszomorít,hogy ennyi kommunikációra képtelen ember van,és hülyének nézik a másikat. Remélem azért pozitív irányba fog változni ez a helyzet!
2022 08 29
1 2