Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Foxpost áremelés január 23-tól!

Sziasztok január 23-tól emelés! Sajnos az utánvét kezelésről nem kaptam semmit! Remélem olvasható ahogy kifotóztam.☺️ ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/9680f1400130a83707522a961dab3e14.jpg) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/29992bbcea6e4ac98cca7ac9c27ac4c1.jpg)
2023 01 20
Aha olvasható köszi :) szeretem a foxot, mert nagyon egyszerű feladni és átvenni, de mivel erre nem fejlesztettek ( egy éve igérték és azóta se) és messze is van meg drága is , meg most is emelik így vissza tértem az MPL-re sajnos autóma az sincs, de postáról megolható szerencsére és olcsóbb, mega packeta is bár azzal még nem küldtem,de a csomag kivétel kicsit bonyolultabb a foxnál.
2023 01 22
> norby0791: > Aha olvasható köszi :) szeretem a foxot, mert nagyon egyszerű feladni és átvenni, de mivel erre nem fejlesztettek ( egy éve igérték és azóta se) és messze is van meg drága is , meg most is emelik így vissza tértem az MPL-re sajnos autóma az sincs, de postáról megolható szerencsére és olcsóbb, mega packeta is bár azzal még nem küldtem,de a csomag kivétel kicsit bonyolultabb a foxnál. Igazán nincs mit!☺️ Én a foxot és az mpl-t is használom ezek a legjobbak még árban és nekem a feladás is egyszerűbb hogy kinyomtatom és csak fel kell adni a postán és nem kell ott diktálgatni meg várni míg kitöltik plusz postán drágább mint vaterafutár oldalán! Szerencsére a fox is mind a 2 közel van itt a városban!
2023 01 23
Szia(: A posta mpl.automatából -automatába 850ft,remélem marad is ennyi,és remélem sok-sok helyre kerül majd új automata.Egyszer hívtam a postát és azt mondták bővítik országosan az automata rendszert.(: Itt nálunk hetekig vizsgáltam egy új automatát,mikor fog már végre üzemelni,még telefonon sem tudták,azt mondták próbálgassam,hát úgy örültem mikor végre a 2 foxpost automata mellett épült egy posta is,hogy nagyon.(:
2023 01 23
> Meow12: > Szia(: > A posta mpl.automatából -automatába 850ft,remélem marad is ennyi,és remélem sok-sok helyre kerül majd új automata.Egyszer hívtam a postát és azt mondták bővítik országosan az automata rendszert.(: Itt nálunk hetekig vizsgáltam egy új automatát,mikor fog már végre üzemelni,még telefonon sem tudták,azt mondták próbálgassam,hát úgy örültem mikor végre a 2 foxpost automata mellett épült egy posta is,hogy nagyon.(: Szia!🤗 Nem csodálom hogy ennyire örültél az automatának. Én is így fogok biztos!😅 Itt sajnos nincs még mpl automata csak Pécsen! Remélem hamarosan itt is lesz mert igazából azon kívűl minden van már (gls,fox,packeta,emag easy,) csak mpl nincs!🥺 Árban a legkedvezőbb! Ui.:Van itt is mpl automata most hogy jöttem az autó mosóba vettem észre eddig nem is figyeltem!😯🤣 Hát megvan az öröm azt mondhatom!🤣🤗
2023 01 23
> Vanilla: > > Meow12: > > Szia(: > > A posta mpl.automatából -automatába 850ft,remélem marad is ennyi,és remélem sok-sok helyre kerül majd új automata.Egyszer hívtam a postát és azt mondták bővítik országosan az automata rendszert.(: Itt nálunk hetekig vizsgáltam egy új automatát,mikor fog már végre üzemelni,még telefonon sem tudták,azt mondták próbálgassam,hát úgy örültem mikor végre a 2 foxpost automata mellett épült egy posta is,hogy nagyon.(: > Szia!🤗 > Nem csodálom hogy ennyire örültél az automatának. > Én is így fogok biztos!😅 > Itt sajnos nincs még mpl automata csak Pécsen! > Remélem hamarosan itt is lesz mert igazából azon kívűl minden van már (gls,fox,packeta,emag easy,) csak mpl nincs!🥺 > Árban a legkedvezőbb! > Ui.:Van itt is mpl automata most hogy jöttem az autó mosóba vettem észre eddig nem is figyeltem!😯🤣 > Hát megvan az öröm azt mondhatom!🤣🤗 Igen Szuper!<3 ezért is írtam,hogy figyelmesnek kell lenni,mert én is tapasztaltam,a rendszer még nem is írta az új automatát,de én már hívtam a postát,mikor lesz már működőképes,és nézegettem próbálgattam,kerülgettem ((:
2023 01 24
Próbáltam belinkelni,de sajnos nem engedi az Mpl Posta Automata címeket,már rengeteg Új automata van,nézzétek meg!
2023 01 24
Sziasztok! MPL csomagautomatával kapcsolatban tudtok segiteni? Ha azon keresztül szeretnék feladni,akkor csak másik automatába tudok küldeni vagy esetleg postára is mint postán maradó? Azt tudom hogy címiratot kell kitölteni. Árakat tudnátok írni? Itt is számít a méret mint a Foxnál? Köszönöm csak nálunk is most telepítették :)
2023 01 25
> Meow12: > > Vanilla: > > > Meow12: > > > Szia(: > > > A posta mpl.automatából -automatába 850ft,remélem marad is ennyi,és remélem sok-sok helyre kerül majd új automata.Egyszer hívtam a postát és azt mondták bővítik országosan az automata rendszert.(: Itt nálunk hetekig vizsgáltam egy új automatát,mikor fog már végre üzemelni,még telefonon sem tudták,azt mondták próbálgassam,hát úgy örültem mikor végre a 2 foxpost automata mellett épült egy posta is,hogy nagyon.(: > > Szia!🤗 > > Nem csodálom hogy ennyire örültél az automatának. > > Én is így fogok biztos!😅 > > Itt sajnos nincs még mpl automata csak Pécsen! > > Remélem hamarosan itt is lesz mert igazából azon kívűl minden van már (gls,fox,packeta,emag easy,) csak mpl nincs!🥺 > > Árban a legkedvezőbb! > > Ui.:Van itt is mpl automata most hogy jöttem az autó mosóba vettem észre eddig nem is figyeltem!😯🤣 > > Hát megvan az öröm azt mondhatom!🤣🤗 > Igen Szuper!<3 > ezért is írtam,hogy figyelmesnek kell lenni,mert én is tapasztaltam,a rendszer még nem is írta az új automatát,de én már hívtam a postát,mikor lesz már működőképes,és nézegettem próbálgattam,kerülgettem ((: Hát nem voltam figyelmes pedig apósom mondta hogy igen van de már mióta itt áll! Mondom ez jó nem szóltál volna,mert ugye öreg,nem tudja hogy működik meg hogy ez fontos lenne mondani..szegény!😅
2023 01 25
> Szilvi05: > Sziasztok! > MPL csomagautomatával kapcsolatban tudtok segiteni? Ha azon keresztül szeretnék feladni,akkor csak másik automatába tudok küldeni vagy esetleg postára is mint postán maradó? > Azt tudom hogy címiratot kell kitölteni. > Árakat tudnátok írni? Itt is számít a méret mint a Foxnál? > Köszönöm csak nálunk is most telepítették :) Szia Az a baj én sem adtam még fel így ezért én sem tudom teljesen hogy kell csak annyit hogy egy címiratot kell kitölteni és azt hogy lehet automatából házhoz is küldeni csomagot!:)
2023 01 25
![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/2639a878d7f902477fd951d9b4ba3f94.jpg)
2023 01 26
> Szilvi05: > Sziasztok! > MPL csomagautomatával kapcsolatban tudtok segiteni? Ha azon keresztül szeretnék feladni,akkor csak másik automatába tudok küldeni vagy esetleg postára is mint postán maradó? > Azt tudom hogy címiratot kell kitölteni. > Árakat tudnátok írni? Itt is számít a méret mint a Foxnál? > Köszönöm csak nálunk is most telepítették :) Szia, csatoltam a zöld táblázatot,a posta.hu oldalon van több infó.Amikor töltöd ki a címiratot akkor megkell adni a csomag méreteit és kiderül hogy S,M,L( ha jól emlékszem)és az ár az marad változatlan méretnél.
2023 01 26
Itt súlynál változik az ár,úgy emlékszem,Kérlek nézd át a posta.hu-n a dolgokat,főleg az árakat mindig ellenőrizni kell,de remélem tudtam picit segíteni.
2023 01 26
Köszönöm Meow12!
2023 01 27
Foxnál egyelőre nem változott a csomagküldés díja, legalábbis a saját oldalukon kitöltve, és nem a vaterafutáron.
2023 02 05
1 2