Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Számlaszámot kér, aztán eltűnik

Sziasztok! Biztos volt már ilyen topik, de én arra gondoltam, ide gyűjthetnénk azokat a felhasználókat, akik elkérik az adataidat, aztán nem utalnak, nem válaszolnak. Sokszor a negatív visszajelzéssel semmire sem megy az ember, sőt, még ő kap egyet, ha felháborodottan közli, hogy kiadta azt adatait, mégsem jött létre az adásvétel. Nagyon nem vagyok paranoiás, de mégsem szeretem osztogatni fűnek-fának a személyes információimat, gondolom, vagytok így vele páran. Ez itt nem feketelista, de mégis... Legalább tudjuk. mire számítsunk, és inkább egy olyan embernek adjuk el a cuccot, aki tényleg megveszi, ne várjunk hiába.
2017 01 06
Megértelek! Regisztrálásom óta számtalan ilyennel találkoztam én is. Hihetetlen, hogy ebben mi a jó, vagy miért szórakoznak ezzel...vagy ha meggondolja magát a "vevő", legalább két nyomorult szót írjon: "Nem kell" - de ez is luxus. Komolyan bizonygatja pl., hogy biztosan küldi majd a pénzt: ekkor meg ekkor, aztán soha többé nem lép be az oldalakra...vagy ha igen, akkor nem hozzám. Kell hozzájuk idegrendszer és először nem lehet kiszűrni.
2018 06 13
nkinga91 SzenteSzabina
2018 10 05
Alexandraa5 7 napja elkérte a számlaszámomat, azóta belépett, de nem utalt, nem válaszol. NAGYON IDEGESÍTŐ!!! Ez vajon jó szórakozás az ilyen embernek????
2018 11 10
Megnéztem a régebbi beszélgetéseket, már akkor is kérdezett, számlaszámot kért, eltűnt a fenti kisasszony. SZERETNÉM LETILTANI.
2019 01 20
Eladok223 Cserelni akart ,en elkuldtem 1hete... semmi válasz, semmi csere csomi 🤨 megbizhatatlan Ha nem ide való törlöm koszi
10 napja, 15:55