Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Számlaszámot kér, aztán eltűnik

Sziasztok! Biztos volt már ilyen topik, de én arra gondoltam, ide gyűjthetnénk azokat a felhasználókat, akik elkérik az adataidat, aztán nem utalnak, nem válaszolnak. Sokszor a negatív visszajelzéssel semmire sem megy az ember, sőt, még ő kap egyet, ha felháborodottan közli, hogy kiadta azt adatait, mégsem jött létre az adásvétel. Nagyon nem vagyok paranoiás, de mégsem szeretem osztogatni fűnek-fának a személyes információimat, gondolom, vagytok így vele páran. Ez itt nem feketelista, de mégis... Legalább tudjuk. mire számítsunk, és inkább egy olyan embernek adjuk el a cuccot, aki tényleg megveszi, ne várjunk hiába.
2017 01 06
Megértelek! Regisztrálásom óta számtalan ilyennel találkoztam én is. Hihetetlen, hogy ebben mi a jó, vagy miért szórakoznak ezzel...vagy ha meggondolja magát a "vevő", legalább két nyomorult szót írjon: "Nem kell" - de ez is luxus. Komolyan bizonygatja pl., hogy biztosan küldi majd a pénzt: ekkor meg ekkor, aztán soha többé nem lép be az oldalakra...vagy ha igen, akkor nem hozzám. Kell hozzájuk idegrendszer és először nem lehet kiszűrni.
2018 06 13
Alexandraa5 7 napja elkérte a számlaszámomat, azóta belépett, de nem utalt, nem válaszol. NAGYON IDEGESÍTŐ!!! Ez vajon jó szórakozás az ilyen embernek????
2018 11 10
Megnéztem a régebbi beszélgetéseket, már akkor is kérdezett, számlaszámot kért, eltűnt a fenti kisasszony. SZERETNÉM LETILTANI.
2019 01 20
Eladok223 Cserelni akart ,en elkuldtem 1hete... semmi válasz, semmi csere csomi 🤨 megbizhatatlan Ha nem ide való törlöm koszi
2019 02 12
Miért kérik el a számlaszámot, elküldik az adataikat is (!), aztán nekem kell rákérdezni. IKSZEDIK ESET, NAGYON KELLEMETLEN! Tisztelettel kérem az oldal működtetőit, hogy az eladónak legyen jogosultsága letiltani az oldalai látogatása alól az ilyet.
2019 05 16
Nagyon jó kezdeményezés! Mostanában velük volt negatív tapasztalatom: Utalást ígért, majd nem válaszolt többé: https://gardrobcsere.hu/queens-158823 Ők "csak" a személyes találkozóra nem jöttek el és semmilyen fórumon nem elérhetőek, miközben aktív felhasználók: https://gardrobcsere.hu/hoppkisasszony-40926 https://gardrobcsere.hu/hanna0212-86127
12 napja, 10:24
Sziasztok! Én is így vagyok most egy felhasználóval, egyszerűen nem tudok vele kommunikálni, majd egy hónapja tartok neki egy terméket, többszöri rakerdezesre, kell volt a válasz. Türelmesen, de hiába írogatok rá, miután fent van nem is válaszol, becsomiztam, viszem magammal, hátha utal, mert megigerte, multkedden végre megteszi, de azóta semmi. Nem szeretnék negativozni, de nem tudom mit tegyek. Illetve van aki aztmondja nem érkezett meg a csomi, de lekerdeztem és már 2 hete a postán van ahova kérte, amit meg írtam neki... Mit csináltok ilyenkor? Mennyit szoktatok várni? Vagy ez a postás dologgal? Köszönöm előre is a segítséget!
8 napja, 23:37
Két hete kérte el az adataimat, azóta sem utalt, és az üzeneteimre se válaszol: https://gardrobcsere.hu/zsuzs_ka-83122 Én sem értem, mire jó ez...
7 napja, 15:34