Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Miért nem lehet?

Számomra a nagy kérdés az, hogy egy ruha eladós oldalon miért nem lehet egyben ruhacsomagként, vagy épp szettként árulni a már megunt ruháink. Sehol más oldalon nincsen ilyen röhejes megkötés. Mindenki jobban járna, hisz én is gyorsabban szabadulnék meg több ruhadarabomtól, és a másik fél is, mert sokkal olcsóbban jutna több ruhához, mintha külön-külön venné meg az adott darabokat. Most is épp költözés előtt állok, és egyben szeretnék sok ruhát kiszórni, hogy ne kelljen "átköltöztetnem" azt, amire már amúgy sincs szükségem. Örülnék, ha az összeállított ruhacsomagjaimat fel tudnám tölteni (és nem törlődne fél nap után), mert kb fél áron adom így, mintha külön-külön árulnám. Látom sokan próbálnak ruhacsomagot feltölteni egészen addig amíg adminunk le nem törli. Néha el lehetne gondolkodni azon, hogy egy már meglévő szabályt eltöröljünk, ha annak semmi értelme. Ti is így gondoljátok?
2017 06 12
Engem nem zavarnának a csomagok:) Bár egy szettben hogy 1 embernek minden tetsszen pont azt nehéz eltalálni:)
2017 06 12
Én is töltöttem fel a napokban, le is törölték még aznap. Pedig egyébként nagyon kelendőek voltak és sokkal olcsóbban adtam úgy 2-3 darabot, mint egyet : )
2017 06 12
Hát igen, abszolút jogos felvetés. Nagyon jó ötletnek tartanám egy "Szettek" kategória bevezetését ahol lehetne árulni csomagszerűen is ruhákat/termékeket. Ez az eladónak is jó lenne hiszen gyorsabban mennének el a ruhák, a vevő pedig kedvezményekhez juthatna úgy hogy többet vesz olcsóbban. Ráadásul a párosítással sem kell bajlódnia mondjuk, ha egy szettben minden van (pl: egy elegáns ruhához, cipő,táska,bizsu is jár). Bár tény hogy nehéz pont úgy válogatni hogy a vevőnek minden tetsszen ami a csomagban van, de mondjuk egy 20 ruha 10 áráért akcióban nem is feltétlenül ez a lényeg.
2017 06 13
Nem feltétlenül kell 20 ruha sem egy szettbe, én olyat raktam fel, amiben mondjuk volt egy felső egy hozzá illő sállal és a kettőt egyben olcsóbban adtam, mint külön-külön. Azért még így is gyorsabban elkelnek, mintha külön egyesével adnám el őket.
2017 06 13
> Pingvinke: > Nem feltétlenül kell 20 ruha sem egy szettbe, én olyat raktam fel, amiben mondjuk volt egy felső egy hozzá illő sállal és a kettőt egyben olcsóbban adtam, mint külön-külön. Azért még így is gyorsabban elkelnek, mintha külön egyesével adnám el őket. Hát igen, nagyon jó lenne ha lehetne így feltölteni ruhákat. Mindenkinek hasznos lenne. Reménykedjünk benne hogy imáink meghallgatásra találnak és beépül majd a rendszerbe a szett kategória - bár erre az esély nem túl nagy, tekintve hogy az égető hibák sincsenek még kezelve :(
2017 06 13
> KacatCica: > > Pingvinke: > > Nem feltétlenül kell 20 ruha sem egy szettbe, én olyat raktam fel, amiben mondjuk volt egy felső egy hozzá illő sállal és a kettőt egyben olcsóbban adtam, mint külön-külön. Azért még így is gyorsabban elkelnek, mintha külön egyesével adnám el őket. > Hát igen, nagyon jó lenne ha lehetne így feltölteni ruhákat. Mindenkinek hasznos lenne. Reménykedjünk benne hogy imáink meghallgatásra találnak és beépül majd a rendszerbe a szett kategória - bár erre az esély nem túl nagy, tekintve hogy az égető hibák sincsenek még kezelve :( Jó lenne, de sajnos én is ugyanígy látom, hogy nem sok esélye. Viszont a remény hal meg utoljára! (:
2017 06 13
1963-ban kezdődött Karl Toosbuy álma, hogy létrehoz egy cipővállalatot, melyet a skandináv formatervezési filozófiája követi. Olyan cég, amely saját termelését és saját sorsát irányítja. A mai napig az ECCO továbbra is a Toosbuy család tulajdonában van. Karl Toosbuy olyan cipőket akart csinálni, amelyeknek nem kellett megtörni. Kesztyűnek kell kijönnie, egyenesen a dobozból. Ez lett az ECCO forradalmi filozófiájának kezdete: kényelmesebb cipők létrehozása, hosszabb ideig tartott és lehetővé tette az emberek természetes mozgását - www.ecipo.hu/ecco.html Az ECCO hosszú utat tett meg az elmúlt 50 év során - egy kis cipőgyárból, a Bredebróban, Dániában, csak néhány alkalmazottal, egy modern, globális cipőipari vállalkozáshoz, 19.500 alkalmazottal, és több mint 20 millió pár értékesítésével évente 87 országban.
2017 06 30